MENU

Hvem er Årets Fodboldklub 2017?

"Vi er jo bevidste om at vi har en god klub, men det er rart, at der også er nogen andre der kan se det", sagde Kim Daugbjerg, Formand i Melby Liseleje IF, da de vandt prisen som årets fodboldklub i 2016, nu kan din klub også få et skulderklap der er til og mærke.


Er din klub et eksempel til efterfølgelse? Gør I noget ekstraordinært for fastholdelse, frivillige eller måske endda lokalsamfundet? – Eller er der måske noget helt tredje der gør at lige netop jeres klub, skal med i opløbet om at blive årets fodboldklub 2017?

DBU Sjælland vil gerne høre din klubs historie. Den kan nemlig bringe Jer med i opløbet om at blive Årets Fodboldklub 2017 på Sjælland – og måske efterfølgende for hele Danmark.

Det måler vi på
Alle Sjællandske klubber – uanset størrelse og medlemstal - har mulighed for at blive kåret som Årets Fodboldklub. Når vi udvælger vinderne, kigger vi b.la. på:

  • Den gode historie, der kan inspirere andre klubber.
  • Om klubben har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet.    
  • Om klubben er involveret i projekter sideløbende med de traditionelle trænings- og turneringsudbud. Det kan være fairplay-aktiviteter, fokus på rekruttering og fastholdelse, fokus på træningskultur eller lign.
  • Om klubben har gennemført ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, skolesamarbejde, erhvervssamarbejde, særlige tiltag for pigefodbolden, fri for mobning osv.
  • Om klubben udbyder uddannelsestilbud til trænere, ledere, spillere m.m.
  • Om klubben deltager i DBU Sjællands turneringstilbud
  • Om klubben er bevidst om og arbejder med børnefodboldkonceptet, Holdninger & Handlinger
  • Om klubben har en eller flere ledere, der kan associeres med ovenstående.

Sådan kommer din klub i betragtning
Ansøgninger til årets fodboldklub 2017, sendes til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk. Noter i emnefeltet: "ansøgning til Årets Fodboldklub 2017". Senest den 15. november 2017. 

Ansøgningen må meget gerne være struktureret efter ovenstående kriterier, samt indeholde flere eksempler på hvorfor klubben bør vinde Årets Fodboldklub 2017.

En del af noget større
De lokale vindere bliver automatisk indstillet til prisen som årets fodboldklub. Feltet skærpes efterfølgende ind til 4 nominerede klubber, hvoraf en vinder af prisen Årets Fodboldklub i Danmark bliver kåret.

Vinderen af årets fodboldklub indstilles til prisen som årets idrætsforening hos Dansk Idrætsforbund (DIF). Den nationale vinderklub indstilles desuden til UEFA’s pris Best Grassroots Club.

Årets Fodboldklub hos DBU Sjælland – de seneste 5 år.

Brøndbyernes IF og IF Bytoften vandt desuden den nationale kåring som årets danske fodboldklub.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til prisen Årets Fodboldklub 2017, eller til ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Casper Boe Jensen på cabj@dbusjaelland.dk eller 4634 0744


Log ind