MENU

Stor fodboldoplevelse i vente i Vedbæk.

Er man til god fodbold, nerve og spænding, så skal man sætte søndagen af til årets finaler i M+32, M+40 og M+45.


Fodboldelskere kan se frem til hele 5 finale-opgør, når Vedbæk Stadion på søndag ligger underlag til hvad, der kun kan blive nogle brag af nogle fodboldkampe.

Landsholdets tidligere træningsbaner danner rammen om dette års finaler i M+32, M+40 og M+45, hvor der er sjællandsmesterskaber, pokaler, oprykninger og ikke mindst æren på spil.

Kl. 13.00, Torpedo Vestegnen vs. Stenløse BK (M+32 - 1)
Søndagen bliver skudt i gang, som en torpedo fristes man til at bemærke, med hele to finaler, fordelt på henholdsvis opvisningsbanen og bane 2 på Vedbæk Stadion.

På opvisningsbanen drejer det sig om finalen i M+32. En finale der udover at have medaljer på spil, ligeledes har en oprykning til næste års Øst række for M+32 på spil.

Torpedo Vestegnen, der normalvis holder til i Vallensbæk idrætspark, kommer til opgøret efter en sæson hvor holdet tog en snæver puljesejr. I 12 kampe, vandt Torpedo Vestegnen otte opgør, spillede to uafgjorte, og tabte to. Særligt de to uafgjorte viste sig vigtige, da de 2 point var afgørende for Torpedo Vestegnens første plads, og dermed kvalifikation, til årets finaleopgør på Vedbæk Stadion.

I finalen står Torpedo Vestegnen overfor Stenløse BK, der har vundet 12 ud af 14 mulige opgør, og blot lukket 12 mål ind, altså mindre end et mål pr. kamp. I den anden ende af banen har Stenløse BK vist sig uhyre farlige og med hele 51 mål i sæsonen, så har de et imponerede scoringsgennemsnit på 4,25 scoret  mål pr. kamp. På Stenløse BK’s hold, der normalvis holder til i Nordsjælland, er der for fodboldkendere da også flere genkendelige navne der i årenes løb har gjort sig i de danske divisioner.

Så der er al muligt god grundt til at indfinde sig på stadion til dagens første finalebrag.

Kl. 13.00, LSF vs. Karlslunde IF (M+32 - 2)
På bane 2 møder Ledøje Smørum Fodbold (LSF) Karlslunde IF, i et opgør der skal afgøre hvem der kan kalde sig Sjællandsmester i M+32 – 2. Begge klubber er sikret oprykning, men hvis man tror, det får dem til at hvile på laurbærrene, så kan man godt tro om igen. For der er ingen tvivl om at de to hold meget gerne tager et sjællandsmesterskab med oven i hatten.

LSF kommer til opgøret efter at have sluttet á point med anden pladsen i deres pulje Lundtofte BK. Men da LSF havde overtaget i de indbyrdes opgør, var det dem der kunne tage sig af førstepladsen i puljen, og dermed en finaleplads i søndagens opgør. LSF har i sine 18 kampe kunne notere sig for 66 scorede mål, og i den anden ende har de lukket 31 mål ind. Det er således et hold der spiller friskt til, der søndag går på banen i Vedbæk.

Karlslunde IF har med 12 sejre, en enkelt uafgjort og blot to nederlag, taget sig af den anden finaleplads i det ene af to af søndagens finaleopgør der starter kl. 13.00. Karslunde IF, der til daglig holder til ved Køge Bugt, har i sæsonens løb blot indkasseret 18 mål, i 15 kampe, og da de samtidig har scoret lige under 3 mål pr. kamp i gennemsnit, så er opskriften skrevet på en førsteplads.

Det bliver dog spændende at se om Karlslundes forsvar kan stå imod den lidt hyppigere scorende modstander fra LSF, der i snit har scoret lige under 1 mål mere pr. kamp.

Kl. 14.30, AB vs. Albertslund BS 72 (M+40 - 1)
I dagens anden kamp på opvisningsbanen på Vedbæk Stadion tørner Akademisk Boldklkub (AB) og Albertslund BS 72 sammen. To klubber der til dagligt blot har 18 km. imellem sig.

Kampen er samtidig en oprykningskamp om oprykning til Øst rækken, og der er derfor alt på spil i denne M+40 finale.

AB træder ind på grønsværen efter en sæson der bød på en suveræn første plads, med hele 8 point ned til nummer 2. En stensikker førsteplads som bliver illustreret ved at AB var det hold i puljen der scorede flest mål (36) og lukkede færrest ind (21). Med blot et enkelt nederlag i 12 kampe har det været en særdeles stærk sæson for AB, som da også kan bryste sig af flere divisionsspillere og klubkoryfæer på holdkortet.

Albertslund BS 72 kommer til opgøret fra en anderledes tæt pulje, hvor holdet endte á point med den nærmeste forfølger, Hvalsø IF. Men da Albertslund BS 72 havde været bedst indbyrdes var det således dem der endte på toppen af puljen. 28 point fik Albertslund BS 72 hevet hjem i 14 kampe, og med blot 16 mål indkasseret, er det til at få øje på en af holdets store styrker, nemlig defensiven.

Forventningerne til opgøret er store, og der er masser af spille om for de to hold.

Kl. 14.30, Stenløse BK vs. Fredensborg (M+40 – 2)
Dagens anden kamp på bane 2 står imellem Stenløse BK og så deres modstander fra Fredensborg. 

Stenløse BK tog, med 9 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag, sig af deres puljes førsteplads. I en pulje hvor alle hold lukkede stort set lige mange mål ind, sikrede Stenløse BK sig førstepladsen ved at være uhyre skarpe foran kassen. Med hele 52 mål i blot 14 kampe, og en scoringsgennemsnit på 3,7 mål pr. kamp, er det et hold der forstår at få puttet den i kassen. Til sammenligning var den næstmest scorende klub i rækken Solrød FC, med
35 mål.

Stenløse BK's modstandere fra Fredensborg kvalificerede sig til årets finale, i deres allersidste puljekamp. Det er således et hold med selvtillid i bagagen, og en evne til at præstere når det gælder, der træder ind på grønsværen i Vedbæk kl. 14.30. Fredensborg sluttede egentlig som nummer 4 i deres pulje, men da de 3 hold der endte over dem, i løbet af sæsonen var udeblevet fra en eller flere kampe, så endte det alligevel med at være Fredensborg der skal spille med om Sjællandsmesterskabet. Specielt Fredensborgs forsvar har været stærkt i år, hvor de af de 9 hold i deres pulje, har været det hold der lukkede næstfærrest mål ind. 

Det bliver derfor spændende at se om Stenløse BK’s angreb kan forsætte takterne når det virkelig gælder, og nedbryde et stærkt spillende Fredensborg forsvar, eller om Fredensborg endnu engang kan finde en stor præstation frem når det spidser til.

Kl. 16.00 LSF vs. Farum BK (M+45)
Dagens sidste kamp står samtidig imellem de to mest suveræne mandskaber i deres puljer.

LSF sikrede sig en plads i finalen med 18 point for 8 kampe, og ikke et eneste nederlag i sæsonens løb. Samtidig har holdet lukket blot 5 mål ind, og med 19 scorede mål, så var der ingen tvivl om at LSF tog sig af førstepladsen i deres pulje.

På den anden side af midterlinjen kan BSF kigge over på Farum BK’s M+45 hold, der i endnu mere suveræn stil har kvalificeret sig til finalen. På trods af en kamp ekstra i forhold til LSF, har Farum BK lukket et mål mindre ind end deres modstandere, og der er således blot noteret 4 mål imod nordsjællænderne i sæsonen løb. I den modsatte ende af banen har de bombet hele 23 kasser ind, og når måldifferencen er på +19 efter 10 kampe, så skal der meget til for at man ikke ender i den rigtige ende.

En super spændende kamp, imellem to stærke mandskaber, som kan fungere glimrende som optakt til aftenens landskamp.

Så kom på Vedbæk stadion søndag, og se en masse god fodbold.

Log ind