MENU

3-bold toget tog til Hillerød

Mere end 800 par småfødder trampede rundt på banerne hos Hillerød Fodbold til årets næstsidste Jyske 3-bold.Vejret holdt tæt, og solen tittede endda frem, da Hillerød Fodbold i søndags lagde græs til årets næstsidste Jyske 3-bold. Med mere end 220 tilmeldte hold var der allerede på forhånd bagt op til et stævne med masser af gang i den, og de mange frivillige hjælpere på dagen sikrede at alt gik gnidningsfrit.

”Børnene havde en fest”
Hillerød Fodbold skriver på deres Facebook side at børnene havde en fest, og det er da også en glad Janni Carlsen, Børneudvalgsformand i Hillerød Fodbold der beretter om dagen:

”Vi var jo heldige med vejret, og der var rigtig mange der blev hængende efter de selv havde spillet. Det gav en rigtig god stemning.” fortæller Janni og forsætter:

”Hele dagen var en god oplevelse og selvom jeg var godt og grundigt fysisk træt efter et døgn med opsætning, selve stævnet og nedtagning, så er det jo det hele værd når man ser alle de glade børn.”

8 timers fodboldfest
Med mere end 800 børn var der godt gang i den, både på banerne, men i ligeså høj grad i Jyske 3-bold byen, som byder på både tatoveringer, hoppeborg og sejrspodie.

Derfor går der også en stor tak ud til alle de frivillige som havde valgt at afse noget tid til at hjælpe til i klubben:

”Vores frivillige havde rigtig godt styr på det, og de var gode til at sætte sig ind i rollen. De lavede et stort arbejde, og jeg lagde mærke til, at de alle gik smilende rundt, så det var en rigtig god oplevelse” lyder det fra Janni Carlsen.

Jyske 3-bold året slutter i Næstved.
Årets sidste Jyske 3-bold spilles den 1. oktober i Næstved, hvor Næstved IF ligger baner til hvad der tegner til at blive en god afslutning på et kanon år for den Sjællandske udgave af Jyske 3-bold.

Tilmeldingsfristen til stævnet er ovre, og vi glæder os til at se alle de tilmeldte hold til et brag af en Jyske 3-bold.

Læs mere om Jyske 3 bold her

Log ind