MENU

Skab vindermentalitet på dit hold

27. oktober tilbyder DBU Sjælland en helt ny workshop med fokus på vindermentalitet. Her kan du få inspiration til at coache og motivere dine spillere til at skabe toppræstationer, hvor alle arbejder mod samme mål.

27. oktober tilbyder DBU Sjælland en helt ny workshop, hvor du kan du få værktøjer til at arbejde med vindermentalitet på dit hold. Du kan få inspiration til, hvordan du kan coache og motivere dine spillere med henblik på at skabe toppræstationer, hvor alle arbejder mod samme mål.  

På workshoppen vil du blive klædt på til at arbejde med ledelse af toppræstationer, kommunikation og motivation. 

Om instruktøren
Instruktøren Christian Louring Engell er tilknyttet Brøndby IF's superligastab som mentalcoach og High-Performance konsulent. Han har siden 2004 haft konsulentvirksomheden Vindermentalitet, hvor han har hjulpet sportsudøvere, trænere og hold med at styrke deres præstationer gennem sportspsykologisk rådgivning. 

Siden 2009 har han været ekstern sportspsykologisk konsulent hos Team Danmark, hvor han har arbejdet med talentprogrammer i en række danske kommune og understøttet sportsdirektører og atleter med at forberede sig til OL. 

Christian Louring Engell er uddannet cand.mag i idræt fra Københavns Universitet og ph.d. fra Syddansk Universitet.  

Struktureret arbejde med motivation  
Hvordan motiverer man sine spillere til at toppræstere hver gang til træning og kamp? Og hvilke muligheder har man som træner for kommunikativt at understøtte spillernes præstation og udvikling?

Disse spørgsmål vil blive besvaret i workshoppen, hvor fokus vil ligge på, hvordan man som træner kan arbejde struktureret med motivation og coaching. I løbet af aftenen vil instruktøren gennemgå hvad motiverende ledelse er, og introducere en række coaching- og kommunikationsteknikker, som trænerne får lov at videreudvikle til deres hold, samt prøve af i praksis. Aftenen sluttes af med en række anbefalinger, som trænerne får med hjem.

Workshoppen er 2. afvikling i DBU Sjællands trænerakademi 2017-2018. Vindermentalitet er et nyt kursus hos DBU Sjælland. I en evaluering fra sidste års trænerakademi  

Deltagere med DBU trænerlicens får 3 timer til vedligeholdelse af B-licens. 

Timelding
Kurset bliver afholdt 27. oktober 2017 fra klokken 17.00 - 21.00 i Ishøj Idrætscenter, Vejledalen 17, 2635 Ishøj.   

19. oktober er sidste frist for tilmelding, men der er højest plads til 60 deltagere på kurset, så vi anbefaler hurtig tilmelding.

TILMELD DIG HER

Log ind