Farvel og tak til Lene Rydal Jørgensen

Efter otte år i organisationen har projektleder Lene Rydal Jørgensen fundet nye udfordringer.



30. maj havde projektleder Lene Rydal Jørgensen sidste arbejdsdag hos DBU Sjælland. Her sagde hun tak for spilletiden gennem otte fulde sæsoner hos DBU Sjælland og 1. juni kunne hun stemple ind som ny i startopstillingen hos Roskilde Kommune, hvor hun er blevet ansat som fritids- og idrætskonsulent. 

Blækket på specialet fra Institut på Idræt, Københavns Universitet, var knap tørt, da Lene Rydal Jørgensen i 2009 blev ansat som breddekonsulent hos DBU Sjælland. Undervejs har Lene taget rejsen fra breddekonsulent til udviklingskoordinator og projektleder, og undervejs har hun sat store fingeraftryk på organisationens faglige udvikling.

I de otte år har hun ført adskillige udviklingsprojekter sikkert i havn sammen med klubber såvel som kollegaer. Og hun er da også et ganske kendt ansigt i de fleste sjællandske fodboldklubber og dansk fodbold i det hele taget. 

Hos DBU Sjælland er Lene kendt for sit store drive, evnen til at skabe resultater og selvfølgelig hendes høje humør. Vi ønsker hende alt det bedste fremover. Vi takker for indsatsen og glæder os til gensynet på banerne.

Heldigvis forsvinder Lene ikke helt fra sjællandsk fodbold, da hun fortsat er aktiv som frivillig og fodboldmor i Bagsværd Boldklub.      

Log ind