Pokalturnering for ungdom og Seriepokalen, tilmeldingen lukker på mandag

Skal jeres hold have en ekstra på opleveren, eller måske en ekstra mulighed for at få kampe, så læs med her


DBU Sjælland udbyder udover den ”sædvanlige” turnering, også en række andre turneringer, der alle har det formål at give jeres hold endnu flere gode oplevelser på banen, sammen.

2 af disse turneringer, har tilmeldingsfrist på mandag, d. 18/6-2018, og det er nu ved at være sidste mulighed for at tilmelde sig, Pokalturneringen for ungdom og Seriepokalen

Pokalturnering for ungdom
DBU Sjælland udbyder en række pokalturneringer for ungdom, selvfølgelig for både drenge og piger.

For drengene er det muligt fra U13-U19 at deltage i en pokalturnering for deres respektive aldersgruppe, og dermed give holdet en ekstra mulighed for at komme ud og spille kampe.

For pigerne er det muligt fra U13-U18 at deltage i den pokalturnering der svarer til deres alder, og ligesom for drengene er det en rigtig god mulighed for pigerne for at komme ud og få flere kampe på holdet.

Alle pokalturneringerne for ungdom afgøres til DBU Sjællands pokalfinaler, hvor der er skruet helt op for rammerne om kampen, for at give spillerne en oplevelse for livet.

Ungdoms B pokalturneringen

For ungdom findes der også en B pokalturnering, hvor hold fra række 2 og lavere kan tilmelde sig. Finalisterne i B pokalturneringen mødes ligeledes i de endelige DBU Sjælland pokalfinaler, og der er således også her mulighed for at give de unge mennesker en på opleveren,

I Ungdoms B pokalturneringen er det muligt for 2. 3. 4. hold at deltage. 

Læs her om årets pokalfinaler


Seriepokalen 2018/2019
Seriepokalen er bare noget specielt.

Speaker, dommertrio, musik, en fantastisk bane, storskærm og tribune. Det er bare nogle af de ting som finalisterne i Seriepokalen kan se frem til. – Men for at komme til finalen, så kræver det at man giver det chancen og tilmelder sig.

Alle sjællandske herrehold fra serie 6 til serie 2 kan tilmelde sig turneringen, ligesom at turneringen er åben for både første, anden, tredje osv. hold. 

Seriepokalen har aldrig været vundet af det samme hold 2 gange, og med sejrherrer fra både serie 4 og serie 3, så er der ingen grund til ikke at tro på at jeres hold kan finde vej til finalen.

Tilmeld jer allerede i dag i KlubOffice, og se hvor langt jeres hold kan komme.

Læs her om sidste års Seriepokalfinale og se hvorfor seriepokalen bare er noget specielt




Log ind