Hvidovre IF vandt pokalfinalen for U16 Drenge

Årets første ungdomspokalfinale blev en triumf for Hvidovre IF, der vandt U16-finalen over Brøndby Strand IK.


Glade Hvidovre IF-spillere efter pokaltriumfen i Frederiksberg IP, hvor holdet vandt 2-0 over Brøndby Strand IK. Foto: Klaus Sletting Jensen

Hvidovre IF og Brøndby Strand havde kvalificeret sig til pokalfinalen 2017/18 for U16 Drenge på Frederiksberg IP, kunst.

Det blev en kamp mellem to vidt forskellige stilarter – Hvidovre IF med god organisation, hårdt arbejde og hurtige omstillinger og Brøndby Strand med teknisk flot spil og gode kombinationer. Det blev en meget lige kamp gennem samtlige 80 min, hvor de to hold skiftede til at have det spillemæssige overtag.

1. halvleg var meget lige med få målchancer til begge hold, men alligevel formåede Hvidovre IFs Oscar La Cour at smække et frispark lige udenfor feltet direkte på underkanten af overliggeren, hvor Simon Leander var hurtigst over riposten og headede bolden i mål til en pauseføring på 1-0.

I 2. halvleg begyndte varmen at sætte sit præg på holdene og spillet – specielt Brøndby Strand drengene havde det til tider svært, idet de blev ramt af småskader, som efterlod holdets træner Engin Kacar med kun en udskiftningsspiller. I det 57 min. fik Hvidovre IF muligheden for en kontra, som Lasse Haus Hansen flot udnyttede til scoring og kampens resultat 2-0.

Brøndby Strands Elias Armani blev kåret til kampens spiller efter en meget flot teknisk og energisk indsats. Han fik overrakt det synlige bevis af DBU Københavns administrationschef, Jan Kristensen.

Efter kampen var der obligatoriske luftture til Hvidovre IFs to glade trænere Thomas Brundby og Benjamin Cooper.

U17 og U19 pokalfinalerne spilles på onsdag den 30. maj i Frederiksberg IP - læs mere her. 

Du kan se flere billeder fra pokalfinalen på DBU Københavns FB-profil. 

Log ind