Ny regnskabsmedarbejder

Thomas Johnsen startede 1. maj som ny regnskabsmedarbejder hos DBU Sjælland.

DBU Sjælland vil gerne byde Thomas Johnsen (45) velkommen som ny regnskabsmedarbejder hos DBU Sjælland. Han glæder sig til den nye udfordring og pointerer, at han vil arbejde for at give såvel klubber som frivillige og ansatte den bedst mulige service.

”De værdier, som alle ildsjæle og frivillige brænder for, og som er fundamentet for en organisation som DBU Sjælland, finder jeg meget inspirerende. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at samarbejde med både ansatte og frivillige om at understøtte disse værdier gennem mit arbejde", siger Thomas Johnsen.   

Hos DBU Sjælland bliver Thomas' primære ansvarsområder unionens regnskab, fakturering, lønbogholderi og dommerafregning. 

Fra fængsler til fodbold
Thomas Johnsen er bosat i Taastrup og kommer til jobbet fra en stilling som regnskabsmedarbejder i Kriminalforsorgen, der blandt andet varetager landets fængsler. Thomas har en HH-uddannelse i Handel og Økonomi fra Niels Brock og startede som kontorelev hos Kriminalforsorgen i 1998. Senere blev han fuldmægtig og fra 2010 arbejdede han som regnskabsmedarbejder og IT-supporter på regnskabssystemer hos Kriminalforsorgen. 

Men nu gælder det fodbold. Thomas havde første arbejdsdag hos DBU Sjælland 1. maj. En verden der ikke er helt ny for Thomas, der i mange år snørede fodboldstøvlerne i Kastrup Boldklub på Amager.

Hvis du har spørgsmål i relation til en faktura eller dommeromkostningsgodtgørelse, så kan Thomas Johnsen kontaktes på thjo@dbusjaelland.dk eller telefon 4634 0740 i åbningstiden på hverdage mellem 10.00 - 15.00. 

Log ind