Vi ved, at det med frivillighed er svært.
Vi ved også, at en af de største barrierer for ikke at være frivillig er manglende viden om opgaver samt mangel på at blive spurgt.

Det vil DBU Sjælland nu hjælpe jer med at lave om på.

Derfor rykker DBU Sjællands ambassadører nu ud til de sjællandske fodboldklubber. Her vil de sammen med en af jer fra klubben til træning/kamp gå rundt på grønsværen og snakke med forældre/bedsteforældre/spillere mv. om vigtigheden af at give en hånd med i klubben som frivillige.

I kan således få gratis hjælp til at rekruttere nye frivillige – og samtidigt får I gratis kampagnematerialer. I får:

• Hjælp fra en DBU Sjælland Ambassadør til at gå rundt og rekruttere nye frivillige.
• T-shirts med ’Giv En Hånd’-logo 
• Papkaffekopper med ’Giv En Hånd’-logo, så kan I tage snakken om frivillighed over en kop kaffe sammen med forældre/bedsteforældre/spillere 
• Flyers og kuglepenne som I kan bruge til at indsamle kontaktoplysninger på dem, I snakker med samt at afklare hvilke opgaver, de kunne være interesserede i at give en hånd med til

Alt I skal gøre er at kontakte projektkoordinator Mille Louise Pedersen på telefon: 46340749 eller på mailen: milp@dbusjaelland.dk – så sørger vi for, at I bliver kontaktet af en DBU Sjælland Ambassadør, som I kan aftale med, hvornår besøget skal foregå. Materialerne sørger DBU Sjælland Ambassadøren for at medbringe.

Fordi det bare er sjovere, når man går sammen om tingene