MENU

Personaleændring i DBU Sjælland

Udviklingschef Metin Dincer overgår til DBU i Brøndby, og DBU Sjælland har derfor udpeget ny konstitueret afløser

Personaleændring i DBU Sjælland
Metin Dincer stopper i DBU Sjælland

Metin Dincer stopper som DBU Sjællands chef for udvikling og fortsætter karrieren i DBU, hvor han får ansvaret for det kommunelle samarbejde på landsplan. Dermed blev det til fire-et-halvt år, hvor DBU Sjælland har haft stor glæde af Metins rolige overblik og positive tilgang til arbejdet.

"Det har været de bedste år af mit arbejdsliv at være her, så det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel. Men jeg skal heldigvis ikke så langt væk igen, og I slipper nok heller ikke for, at jeg kommer rendende fra tid til anden", sagde Metin i forbindelse med sin afskedsreception.

DBU Sjælland takker Metin for det gode samarbejde og ønsker ham al held og lykke med karrierens fortsættelse hos DBU i Brøndby.

Intern rokade

Med Metins skifte til DBU har DBU Sjælland udnævnt Simone Deisting Skejø til konstitueret udviklingschef. Simone har indtil nu arbejdet med skolesamarbejde, udvikling af frivillighed og sociale indsatser.

Simone Deisting Skejø er ny konstitueret uviklingschef for DBU Sjælland

 

Derudover påtager Frederik T. Løwenstein sig rollen som decentral projektleder for Bevæg Dig For Livet, som han indtil nu har fungeret som konsulent på. Den nye titel er dog en tilføjelse til konsulentstillingen, hvorfor Frederik fortsat vil være at finde ude i det ganske land i forbindelse med arbejdet med Bevæg Dig For Livet.

 

Frederik T. Løwenstein tiltræder som projektleder for Bevæg Dig For Livet

Log ind