MENU

Nyt ansigt ude hos klubberne

Martin Boesen (47) er nyeste skud på stammen i indsatsen med at hjælpe de sjællandske klubber med at ”bevæge sig for livet”

Nyt ansigt ude hos klubberne

Den nationale indsats ”Bevæg dig for livet”, får nu yderligere ressourcer tilført på Sjælland, med tilgangen af Bevæg dig for livet fodbold konsulent, Martin Boesen.

Fra 1 til 2
I forvejen har mange af de sjællandske klubber stiftet bekendtskab med den nuværende Bevæg dig for livet konsulent, Frederik Løwenstein, som nu altså kan se frem til at få tilført yderligere en ressource i indsatsen, med at hjælpe klubberne i gang med Motionsfodbold for mænd og Fodbold Fitness.

En indsats der gerne skulle understøtte det nationale samlede mål om at 75% af den danske befolkning skal være aktive i 2025, og 50% af disse i en forening.

En stærk kapacitet
Martin Boesen, der til daglig bor i Rødby, har siden 2015 hjulpet de Lollandske og Falsterske klubber, qua sin stilling som klubrådgiver i DBU Lolland-Falster, og de seneste 2 år har Martin Boesen således også haft Bevæg dig for livet tæt inde på sit arbejdsliv.

”Jeg har jo været med til at starte en del klubber op på Lolland og Falster, og der har Motionsfodbold for mænd og Fodbold Fitness virkelig fået vind i sejlene.”

Martin Boesen vil have særligt fokus på at komme ud i klubberne og understøtte indsatserne i forbindelse med Bevæg dig for livet, og særligt klubber i det sydsjællandske vil komme til at se meget til Martin.

”Jeg tror på at jeg kan være med til at gøre en forskel på Sydsjælland, da jeg kender en del til området, og tror på at der er en masse klubber der vil en masse med fodbolden lige netop i det område”.

Det er ude i klubberne det sker
Martin Boesen har været en del af fodbolden siden han blot var 4 år gammel og sparkede til en bold første gang. Og selvom motivationen har ændret sig, fra at vinde kampe til at hjælpe andre, så er fodbolden stadig der hvor Martin Boesen befinder sig bedst.

”Jeg synes det er en gave at få lov at arbejde med ens hobby, jeg brænder for breddefodbolden. Når man er ude og træne og snakke med folk på græsset, så er det bare det fedeste job der findes.”


Martin Boesen – Blå bog.

Martin Boesen 47 år og bor til daglig i Rødby.

Han er far til 3 børn og gift.

Er DBU C-licens instruktør samt fodbolddommer.

 

 

Log ind