Skybrud over Sjælland – Sådan skal du forholde dig til afbrudt kamp

Over 80 kampe blev igår påvirket af det voldsomme vejr, der ramte Sjælland. DBU Sjælland er opmærksomme på de mange aflyste kampe, og derfor kan du her læse om hvordan du skal forholde din klub skal forholde sig, hvis jeres kamp blev afbrudt.

Skybrud over Sjælland – Sådan skal du forholde dig til afbrudt kamp
Foto: DBU.dk

DBU Sjælland er i fuld gang med at håndtere de mange afbrudte kampe fra i går, d. 06/06-2019.

Afgørende kampe og placeringskampe
DBU Sjælland er allerede nu igang med at fastsætte nye datoer for kampe som har betydning for slutstillingen, og om at kvalificere sig til Finals. Kampdatoerne for disse kampe vil ligge i næste uge, for at sikre at turneringen når at blive afviklet, inden Finals. 

Kampe som ikke har betydning for slutstillingen, altså op- og nedrykning, vil DBU Sjælland i første omgang sætte som udsatte. Her har klubberne til onsdag d. 12/6 til at fastsætte en ny dato.

Kampene skal dog senest være spillet i løbet af uge 25.

2 muligheder ved afbrudte kampe
Når kampe bliver afbrudt er der 2 muligheder.

Mulighed 1 er at resultatet stadfæstes. Det sker i kampe hvor at man med sikkerhed kan sige at et hold er afgørende foran, eller i kampe hvor de to hold/klubber kan blive enige om at stadfæste resultatet. 

Mulighed 2 er at der fastsættes en ny spilledato til kampen. Her skal kampen så spilles helt forfra, og er således at betragte som en helt ny kamp.  

 

Ved spørgsmål kan DBU Sjællands turneringsafdeling kontaktes på 4632 3366

Log ind