MENU

DBU's trænerrådgiver er klar til at hjælpe

Få 25 timers inspiration og sparring på banen med DBU’s trænerrådgiver

DBU's trænerrådgiver er klar til at hjælpe
AF: DBU Sjælland kommunikation//

Få nye øjne på klubbens børne- og ungdomstræning, og lad DBU inspirere, motivere og rådgive til hvordan jeres træning kan blive endnu bedre.

Med en trænerrådgiver kan I få konkret hjælp til træningsbanen, og udover 25 timer på banen er der også et C1 eller C2 kursus med i pakken.

Inspiration, sparring og rådgivning

Carsten Ginnerup Jensen, trænerrådgiver i DBU Sjællands område er ikke i tvivl om hvorfor man skal gøre brug af en trænerrådgiver:


”Der er flere årsager. For det første er det jo ”nem” uddannelse af sine trænere, forstået på den måde at vi ved jo godt at nogle trænere ikke har tid til at bruge en weekend på et kursus, så med trænerrådgiveren kommer vi ud til dem.

Derudover er der jo en oplagt mulighed for at få 1 til 1 sparring, det kan være ved at trænerrådgiveren står for en træning, også kigger holdets træner/trænere på, eller ved at trænerrådgiveren observerer en træning også kommer med sin feedback til træneren. – Vi kan alle sammen godt bruge feedback, hvad enten man træner U8 eller de danske landshold. ”

 

Og lige netop fleksibiliteten i hvad man ønsker at bruge trænerrådgiveren til, er en af konceptets store plusser, da alle klubber jo har individuelle behov. Fælles er dog at trænerrådgiveren leverer praksisnær og fodboldfaglig viden lige netop ude i jeres fodboldklub.

Træning af træneren

Som klub skal man være sikker på at det er klubbens ønske med en trænerrådgiver og ikke ”bare” en god idé i bestyrelsen.

”Jeg kommer ikke ud for at træne børnene, jeg kommer for at gøre trænerne bedre til at træne børnene. Så det er vigtigt at træneren også ved hvorfor vi er der, og at det er klubbens projekt.” – Fortæller Carsten Ginnerup Jensen.

I denne PDF kan du læse mere om hvordan man som klub forbereder sig bedst på at få en trænerrådgiver på besøg.

Info og ansøgning

Ansøgningsperioden er åben fra 15. maj til og med 15. juni 2019.

Det koster 2.500 kr. at få et trænerrådgiverforløb.

Et trænerrådgiverforløb består af 25 timers inspiration/sparring samt et C1 eller C2 trænerkursus.

Ansøgning foregår ved at udfylde denne formular

I år er der plads til 150 trænerrådgiverforløb.

 

Spørgsmål?

Kontakt uddannelseskoordinator Kirsten Christensen på kich@dbusjaelland.dk eller 4634 0731

Log ind