MENU

Fantastisk finaledag da efterskolernes turnering blev afgjort

Der var musik, grill, masser af tilskuere, underholdning i pausen og smækfyldt med mål, da efterskolernes turnering fandt sine vindere.

Fantastisk finaledag da efterskolernes turnering blev afgjort

Svenstrup Efterskole, lidt syd for Næstved, havde fundet det helt store finale-setup frem da efterskolernes turnering, skulle afgøres med 3 finaler - Pige-, Drenge C og Drenge B. 3 kampe der alle bød på godt spil, fantastiske mål og masser af fight for guldet.

Vi er mestrene

Gårsdagens opgør, som stod imellem henholdsvis, Svenstrup Efterskole og Næsgaard Efterskole i Pigernes finale, Svenstrup Efterskole og Gymnastikefterskolen Stevns i Drengenes B finale samt Svenstrup Efterskole og Næsgaard Efterskole i Drenge B finalen, havde alle det til fælles at de blev spillet i et flot tempo, med rigtig god intensitet.

Svenstrup Efterskole trak sig sejrrigt ud af samtlige opgør, og kunne dermed lade sig hylde som sjællandsmestre i efterskoleturneringen, et mesterskab der blev fejret på behørig vis med champagnesprøjt, medaljer og ”we are the champions”.

Og med 13 mål i 3 kampe, var der også masser at se på for tilskuerne, som fik både fede detaljer, gode tacklinger og kanonkasser at se.

En turnering for alle efterskoler
DBU Sjælland har siden 2018 administreret efterskolernes turnering, hvor alle efterskoler på Sjælland kan deltage, og det hele slutter med et brag af en finale. Turneringen løber fra efterår til sommer, og er en fantastisk mulighed for at møde andre efterskoler fra det sjællandske landskab, og komme lidt rundt til de forskellige efterskoler.

Turneringen er åben for alle, og ønsker man at deltage skal man blot kontakte DBU Sjællands turneringsadministrator Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk eller ringe til DBU Sjælland på 4632 3366.

 

Se galleri fra dagen her

 

Log ind