MENU

Fodboldfest og samvær – Tag holdet med i Sommerland

Hvad er bedre end en tur i Sommerland Sjælland? – En tur i Sommerland Sjælland med sine holdkammerater!

Fodboldfest og samvær – Tag holdet med i Sommerland

Sommerland Sjælland og DBU Sjælland er igen i år gået sammen om de to hyggelige fodboldstævner, Drenge og Pige Cup, som forener fodboldglæde med sommerland.

Tilmeldingen er åben, og lukker den 17. maj, så det er tid til at tilmelde sig hvis i skal med.

Sommerland Sjælland Pige Cup

Sommerland Sjælland Pige Cup er for hold i årgangene U7 – U16 og der er mulighed for at deltage på lige netop det niveau, der passer til jeres hold.

Når kampene er spillet, og pulsen har lagt sig, så er det tid til Sommerland og hvad end man er til vandland, forlystelser eller en Softice i en Fidi-kop, så er muligheden der, for hele holdet.

Du kan læse meget mere om Sommerland Sjælland Pige Cup her  

Sommerland Sjælland Drenge Cup

Sommerland Sjælland Drenge Cup er for drenge i alderen U5 – U11, og ligesom i Pige Cup er det fra U8 til og med U11 muligt at tilmelde sig det niveau, der passer til dit hold.

Sommerland Sjælland Drenge Cup havde sidste år mere end 300 hold samlet, så der er lagt op til en fantastisk dag, både med eget hold men også med mulighed for at lave venskaber på tværs af det sjællandske fodboldlandskab.

Efter turneringen er portene åbnet til Sommerland Sjælland, og det er tid til at indtage det nordsjællandske sommerland i samlet trop.

Du kan læse meget mere om Sommerland Sjælland Drenge Cup her

Spørgsmål
Har du spørgsmål så kontakt Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk 

Log ind