MENU

Stævne for begynderpiger i Ballerup

28. april inviteres hold med begynderpiger i årgangene U11-U13 til stævne i Ballerup. Der vil være fælles opvarmning og sjove lege mellem kampene for at sikre deltagerne en tryg, sjov og spændende introduktion til det at spille et fodboldstævne.

Stævne for begynderpiger i Ballerup
AF: DBU Sjælland Kommunikation//

28. april klokken 10.45 - 13.00 inviteres alle sjællandske klubber med begynderpiger i årgangene U11-U13 til 'kom og prøv-stævne' hos Ballerup-Skovlunde Fodbold. 

"Stævnet handler om at give de nye fodboldpiger i jeres klub en god oplevelse med at tage til stævne og spille kampe, så de bliver introduceret for del del af fodbolden på en sjov og spændende måde, så de får lyst til at spille mere fodbold", siger Søren Nordtorp, der er projektkoordinator hos DBU Sjælland. 

Fællesskab og leg
Fodbold handler ikke kun om at spille kampe. Det handler også om fællesskab og leg. Derfor vil der til stævnet være fælles opvarmning for alle de deltagende piger - og deres trænere! I pauserne mellem kampene vil der være lege inspireret af Pigeraketten, og der vil også være mulighed for at få et stykke frugt og en juice. Da det er et introduktionsstævne vil der også være plads til piger, som endnu ikke er medlem af fodboldklubben.  

"Stævnet er både for piger, der lige er startet, men også for dem, der aldrig har spillet fodbold, men som godt kunne tænke sig at prøve det. Derfor er det ikke et krav, at de piger, der deltager i stævnet, er medlem af jeres klub. Så hvis jeres pigespiller har veninder, der kunne have lyst til at deltage, så er de meget velkomne ved stævnet", fortæller Søren Nordtorp.   

Anbefalinger
For at give alle pigerne en positiv oplevelse opfordrer har DBU Sjælland to overordnede anbefalinger. 

1. Hvis holdet mangler en eller flere spillere, så undgå at "forstærke" holdet med øvede spillere fra klubbens øvrige pigehold. Spørg i stedet spillerne om de ikke har en veninde, som har lyst til at prøve at spille et fodboldstævne.
2. For at give plads til, at pigerne træffer deres egne valg på banen, så opfordrer vi til, at man som træner kun kommer med opmuntrende og positive kommentarer til spillerne på banen. 

Til stævnet spilles der kampe 3:3 (3 mod 3) af 2 x 8 minutters varighed. Stævnet her bygger videre på erfaringerne fra et prøvestævne for begynderpiger. Vi håber, at I vil dele invitationen i jeres pigefodboldnetværk. 

Vi håber, at I har lyst til at prøve denne nye stævneform, som kan blive startskuddet til flere fremtidige begynderstævner. 

Om stævnet

  • Spilleform: 3:3 (3 mod 3).
  • Spilletid: 2 x 8 minutter per kamp
  • Dato: 28. april klokken 10.45-13.00
  • Sted: Ballerup-Skovlunde Fodbold, Marbækvej 12, 2750 Ballerup.
  • Kampprogram: Forventes udsendt torsdag 25. april 

Tilmelding
Tilmelding skal senest ske 16. april klokken 12.00 og foregår via administrator Lars Nielsen på mail larn@dbusjaelland.dk tlf. 46340734 eller via projektkoordinator Søren Nordtorp på mail sohn@dbusjaelland.dk tlf. 46340745.

Log ind