DBU Sjælland er fodboldklubbernes interesseorganisation på Sjælland med 365 medlemsklubber og 87.000 aktive fodboldspillere fordelt på 38 sjællandske kommuner. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste fodboldoplevelser for børn, unge og voksne i alle aldre. Som en del af Danmarks største Idrætsforbund (DBU) tager vi medansvar for at udvikle og understøtte dansk breddefodbold og gøre en forskel i samfundet med fodbolden som omdrejningspunkt.

Og nu søger vi en kollega, der kan være med til at føre vores mange planer og visioner ud i livet.

Om stillingen

Du bliver en del af et fællesskab og et fagligt dygtigt, passioneret team i udviklingsafdelingen i DBU Sjælland på et kontor med knap 30 kolleger. Vores hverdag er præget af en uhøjtidelig omgangstone, god stemning, stort engagement, frihed under ansvar og et ønske om at gøre en forskel. Vi bidrager alle til at hjælpe hinanden – også når der er travlt.

Som projektleder får du b.la. ansvaret for et større landsdækkende beskæftigelsesprojekt støttet af Velux-fonden med fokus på at hjælpe langtidsledige, sårbare unge i alderen 18-29 år ind i samfundets fællesskaber. Projektet realiseres i tæt samarbejde med landets andre lokalunioner i DBU, klubberne og landets kommuner, som du derfor også vil skulle styre kontakt og koordiering med.

 

Opgaverne

  • Udvikle, organisere og lede projektet, så projektet når sine målsætninger om indhold og udbredelse og kan få eksempelværdi for fremtidige beskæftigelsesprojekter
  • Udarbejde materiale og indhold i beskæftigelsesforløbene i projektet
  • Kontakt til kommuner og klubber i samarbejde med kollegaer fra andre af DBUs lokalunioner på tværs af landet
  • Koordinere indsatser på tværs af frivillige, kommunale instanser og politiske interesser
  • Lede og foretage evalueringsarbejdet i projektet og stå for afrapportering til fonde og kommuner

Derudover vil du få ansvar for en række andre større og mindre projekter i udviklingsafdelingen i samarbejde med kollegaer i DBU Sjælland og på tværs af landet, samt vores frivillige ambassadører.

Om dig

Projektet er en ny og spændende satsning, og vi forestiller os derfor, at:

  • Du har erfaring med projektledelse og kan varetage ansvaret for gennemførslen af alle faser i et langvarigt fondsbaseret projekt
  • Du har erfaring og kendskab til de frivillige foreningers vilkår, gerne fra en fodboldklub eller anden idrætsforening
  • At du har erfaring fra den kommunale verden – gerne beskæftigelsesområdet
  • Du har godt med gå-på-mod og evnen til opsøgende arbejde
  • Er udadvendt og har evnen til at samarbejde med mange forskellige mennesker; alt fra den frivillige klubleder til kommunale konsulenter, ledere og politikere.
  • Er idérig, men også processtærk og struktureret og har evnen til at prioritere, så du når dine mål
  • Er analytisk skarp og har erfaring med evalueringsarbejde og kommunikation af resultater.
  • Er en positiv teamplayer, der kigger på tværs i organisationen og er ambitiøs på opgavernes og organisationens vegne
  • Trives på en arbejdsplads, hvor humøret både er uhøjtideligt og højt
  • Har en relevant akademisk uddannelse

 


Vi tilbyder

Kan du se dig selv i rollen, tilbyder vi en fuldtidsstilling i perioden januar 2020 – september 2023, eventuelt med mulighed for forlængelse. I jobbet er der indbygget en høj grad af fleksibilitet, selvfølgelig under ansvar for fællesskabet og opgaveløsningen. Der må derudover forventes lejlighedsvist aften- og weekendarbejde.

DBU Sjælland er som frivillig idrætsorganisation ikke lønførende, men har en pensionsordning, sundhedsforsikring og andre personalegoder såsom fælles motion i arbejdstiden, arbejdsgiverbetalt internet og telefon, fribilletter til fodboldkampe, tøjpakke, frugtordning mv.

 


Ansøgningsfrist og yderligere info

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning og dit CV (gerne samlet i én fil) pr. mail til job@dbusjaelland.dk med titlen ”Projektleder”. Sidste frist for ansøgning er torsdag d. 14. november 2019 kl. 12.

I din ansøgning bedes du fortælle om 2-3 konkrete projekter/opgaver, du har været med til at gennemføre, og som du er stolt af.

De første samtaler foretages onsdag den 20. november 2019 og en eventuel anden samtale mandag den 25. november 2019 – begge i tidsrummet kl. 8.00 – 16.00.
Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2020.

DBU Sjælland ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at fodbold er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I tvivl om noget?

For yderligere spørgsmål eller info er du velkommen til at kontakte udviklingschef Simone Deisting Skejø.