MENU

Hyld en ung ildsjæl, og nominer dem til DBU Sjællands Gepardpris

Giv en ung ildsjæl en anerkendelse, og et minde for livet, og indstil dem til DBU Sjællands Gepard-pris.

Ildsjæle kender ingen alder, og med DBU Sjællands Gepardpris sætter DBU Sjælland fokus på de unge ildsjæle, der gør en forskel for de sjællandske fodboldklubber.

Prisen, der blev indstiftet i 2017, og er blevet uddelt 2 gange, hylder den ekstraordinære indsats, og med den følger udover 5.000 kr. til vinderen, desuden en unik håndlavet bronzeskulptur til evigt minde.

Sådan indstiller du til Gepard prisen
For at indstille til Gepard Prisen skal en af klubbens anmeldte kontaktpersoner indsende en ansøgning til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk. Skriv i emnefeltet: "Indstilling til Gepardprisen 2019".

Følgende krav skal være opfyldt for, at din indstilling kommer i betragtning til Gepard Prisen:

Den indstillede skal være en ulønnet ildsjæl. 
Gepardprisen gives til en ung ildsjæl i alderen 15 til 35 år. 
Den indstillede skal have markeret sig ved en særlig indsats i fodboldklubben.
Den indstillede skal have været markant/initiativrig i forbindelse med projekter, specielle tiltag og lignende i klubben.
Klubben skal være medlem under DBU Sjælland.

Den gode indstilling

Skriv en begrundelse for jeres indstilling af personen, og tilføj meget gerne en kronologisk oversigt med angivelse af, hvad klubbens kandidat har lavet i klubben (med angivelse af årstal).

Mærk jeres e-mail med ”Indstilling til Gepardprisen 2019”. Man kan kun indstille personen til én pris eller ét legat.


Send indstillingen til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk.


Ansøgningen skal være skriftlig, og skal indsendes så den er DBU Sjælland's administration i hænde senest d. 1. november 2019.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til Gepardprisen, eller til ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder, Casper Boe Jensen på cabj@dbusjaelland.dk eller 4634 0744.

 

Log ind