MENU

Breddeseminar 2019 – Tid til at tanke inspiration

Så er det igen tid til at få tanken fyldt op med gode inspirerende træningsideér og øvelsesvalg – og tid til at mødes med trænerkollegaer fra andre klubber

Breddeseminar 2019 – Tid til at tanke inspiration

Hvad end du sværger til omstillingsspillet, possession, højt pres, lavt pres, lange bolde eller god gammel kick and rush, så har Breddesminar 2019 noget for dig.

2 temaer masser af inspiration

Dagens program vil primært omhandle 2 temaer. ”Roller og aftaler i forskellige spilsystemer” og ”Possession og gennembrudsspil med fokus på hold/spillere under den absolutte elite.”.

Som altid foregår undervisningen både på skolebænken og på banen, så teorien i høj grad bliver omsat til praksis.

Begge temaer vil tage udgangspunkt i forskellige cases, og der vil være både video, samt oplæg og rum til diskussion og vidensdeling.   

Bring dig selv i spil
Som de fleste ved kan det være svært at undervise i noget man ikke selv har prøvet, og derfor vil den praktiske del også i nogen grad involvere dagens deltagere, foruden et mediehold.

Praktiske oplysninger
Dagens oplægsholdere vil være et udpluk af nuværende- og tidligere DBU Instruktører, alle med masser af erfaring fra træningsbanen og utallige timer med udvikling i fokus.

Arrangementet afholdes lørdag d. 9. november 2019 kl. 09.00-16.00 i Karlslunde IF’s lokaler, Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde

Det koster 600 kr. at deltage.

Breddeseminaret giver 6 points til vedligeholdelse af en eventuel B-licens.

Tilmeldingen lukker d. 01/11-22019

Tilmeld dig allerede i dag
Klik her for at tilmelde dig

Log ind