Husk holdkortet - force majeure

Turneringen er i fuld gang, og som vanligt, i DBU Sjællands turneringer, gælder reglen om ikke udfyldt holdkort = tabt kamp. Men hvordan er det nu man skal gøre hvis der opstår force majeure

Husk holdkortet - force majeure
Af: Foto: DBU

I 2017 indførte DBU Sjælland reglen om at hold, der ikke fik udfyldt deres holdkort inden kampstart blev taberdømt. 

Samtidig blev det i holdkortregulativet beskrevet, hvorledes  man som hold skulle forholde sig ved force majeure. Altså i den uhyre sjældne situation, hvor man ikke kan få udfyldt holdkortet elektronisk.

Force majeure
Selvom det nok må høre til sjældenhederne at der opstår en situation hvor det ikke er muligt at tilgå og udfylde det elektroniske holdkort, har det fra starten af været muligt, hvis og såfremt denne situation skulle opstå, at håndtere en sådan force majeure situation. 

I holdkortregulativet står nemlig specificeret at:

  • Klubber som af tekniske (force majeure) årsager ikke har kunnet udfylde holdkortet elektronisk inden kampstart, skal i stedet udfylde et manuelt holdkort på et stykke papir, så dette foreligger senest i halvlegspausen. Papir- holdkort forevises til modstanderholdet, der f.eks med en telefon kan tage et billede af dette, hvis det ønskes. Det skal fremgår tydeligt af det papirudfyldte holdkort, hvilken klub holdkortet tilhører samt dato for afviklingen af kampen - ligesom navne og evt. fødselsdato på de benyttede spillere tydeligt skal fremgå. Endelig skal papir-holdkortet underskrives af en ansvarlig leder fra modstanderholdet. Der er ikke formkrav i øvrigt til det papirudfyldte holdkort. Papir-holdkortet skal være DBU Sjælland i hænde 1. hverdag efter kampen. DBU Sjælland vil herefter kunne genåbne holdkortet i en kortere periode, således at holdkortet vil kunne udfyldes elektronisk. Er papir-holdkortet ikke modtaget 1. hverdag efter kampen, vil klubben normalt blive taberdømt. Indsendelse af holdkortet skal ske fra en anmeldt kontaktperson.


Spørgsmål
Ved spørgsmål til holdkortregulativ eller generelle turneringsregler kan DBU Sjælland selvfølgelig altid kontaktes på info@dbusjaelland.dk eller 4632 3366

 

Log ind