MENU

Tilmeldingen er åben - Indefodboldturneringen 2019/2020

Nu kan I tilmelde Jer årets indefodboldturnering. Vi har tilbud fra U5 - M40+, så der er rigelig mulighed for at prøve sit hold af i indefodbold.

Tilmeldingen er åben - Indefodboldturneringen 2019/2020

Tilmeldingen er åben og det er blevet tid til at melde sig på indendørsbanen for 2019/2020 sæsonen.

For nogle betyder det at man kan melde sig ind i kampen om at blive Sjællandsmester 2020, for andre at man kan udfordre sit hold på en anderledes spilleform end udendørs, og arbejde med særligt den tekniske del af fodboldspillet.  

Indendørs er en populær form for fodbold og igen i år udbyder DBU Sjælland rækker på forskellige niveauer og helt fra U5 til og med M40+ og K29+. 

Hallerne er klar, boldene er pumpet, vi mangler kun Jer
Tilmeldingen til årets indendørsturnering er åben, og du kan derfor allerede nu gå ind i KlubOffice og få tilmeldt jeres hold til årets indendørsturnering. 

For U13 og ældre 
Er alle hold sikret 3 stævner*, fordelt imellem 2 indledende runder, hvor man spiller imod de andre hold i puljen, og en kvalifikationsrunde sammensat af hold på baggrund af deres resultater i de indledende runder. 

Går man videre fra kvalifikationsrunden kvalificerer man sig til årets indendørs sjællandsmesterskaber kendt som DBU Sjælland Finals.

For U12 og yngre
Er man sikret 4 stævner, hvoraf det sidste er et medaljestævne med medaljer til alle deltagere på dagen. 

Kom bare indenfor
Igen i år forsøger vi at tage højde for de forskellige vintertilbud i planlægningen af indendørsturneringen, og der er gode muligheder for at deltage i Indendørsturneringen, Vinterbold og Futsalturneringen.

Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at kombinere de forskellige tilbud, og på den måde bruge turneringerne som supplement til hinanden. 

Indefodbold - de praktiske oplysninger 
Klik her og se hvilke rækker vi udbyder samt hvilke niveauer.

Her kan du finde de praktiske oplysninger om indefodbold.

God FairPlay
I år er kamptiden, som sidste år, sat til 9 minutter imod forrige års 10 minutter.

Derfor er det igen i år således at, den obligatoriske FairPlay-hilsen foregår udenfor banen, både før og efter kampen. Dette sikrer både god tid til at få ønsket hinanden god kamp, og sagt tak for kampen, samtidig med det sikrer at stævnerne afvikles både effektivt og i den rette FairPlay ånd.   

1 dags seniorstævne – succesen forsætter
DBU Sjælland har efter sidste års succes, besluttet at gentage et indendørs 1-dags stævne, med præmier til vinderne. Stævnet koster pr. hold 375 kr. og vil blive afholdt centralt på Sjælland d. 15. december 2019 (mere info vil tilgå på hjemmesiden). Tilmelding sker via KlubOffice. 

U8 og yngre spiller 1/2-bane 
Som tidligere år afvikles der også 1/2 banestævner henover vinteren, for U8 og yngre. Tilmeldingen for disse åbner i oktober, og der vil være stævner fordelt på hele Sjælland. Der vil komme information på hjemmesiden ligeså snart der åbnes op for disse stævner. 

DBU Sjælland Finals – Det bliver ikke større på Sjælland! 
Finalerne for ungdom og senior samles også i år ved et brag af et finalestævne i Roskildehallerne 7.-8. marts, hvor årets Sjællandsmestre skal kåres. Med valget har vi forsøgt at undgå sammenfald med vinterferie og lignende. 

Udover medalje og pokal vil sjællandsmestrene også modtage en t-shirt som bevis på deres sjællandsmesterskab. 

Kampleder/døm-selv kampe
For U11 og yngre gælder at samtlige kampe i indendørs er kampleder/døm-selv kampe.

Holdtilmeldingsfrister
Holdtilmelding skal som altid foretages via din klubs adgang til KlubOffice. Holdtilmeldingen er åben fra den 30. august 2019 til og med den 1. oktober 2019. 

Spørgsmål
Indefodbold U12 og yngre kan rettes imod Jesper Ran Pedersen på jerp@dbusjaelland.dk eller på 4634 0742

Indefodbold U13 og ældre kan rettes imod Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk eller på 4634 0734.

* medmindre holdet udebliver fra en af de indledende runder

Log ind