Sommerland Sjælland Drenge/Pige Cup udsættes til 5./6. september

Sommerland Sjælland Drenge Cup skulle have været afviklet 13./14. juni 2020 og Sommerland Sjælland Pige Cup 6. juni, men som konsekvens af regeringens og myndighedernes forlængelse af forbuddet mod ’store forsamlinger’ til og med august, så har vi i samråd med Sommerland Sjælland og værtsklubben Nykøbing IF valgt at udsætte arrangementet til weekenden 5./6. september 2020.

Nye datoer:
Allerede tilmeldte hold vil som udgangspunkt blive placeret på den samme weekenddag, som de oprindeligt har tilmeldt sig til. De to fodboldevents for børn og unge vil blive afholdt på de følgende datoer:

  • Sommerland Sjælland Drenge Cup afvikles lørdag 5. september og søndag 6. september
  • Sommerland Sjælland Pige Cup afvikles søndag 6. september.

De to fodboldevents afvikles fortsat hos værtsklubben Nykøbing IF, Egebjergvej 46, 4500 Nykøbing Sjælland.

Holdtilmelding og nye årgange
Tilmeldte klubber får direkte besked om udsættelsen. Men giv gerne relevante trænere og ledere i jeres klub besked, så vi er sikre på, at beskeden når de rigtige personer.

Derudover åbner vi nu tilmeldingen for nye hold. Trods udskydelsen forsøger vi at fastholde det velkendte koncept, men vi vil naturligvis tilpasse efter ændret afviklingstidspunkt. I vil naturligvis få nærmere information, når vi kan begynde at ane en afslutning på nedlukningen af Danmark på grund af COVID-19/coronavirus.

I kan fortsat trygt tilmelde jer begge cups. Såfremt disse aflyses pga. corona-situationen, så skal klubberne ikke betale tilmeldingsgebyr.

Pladserne tildeles som altid efter først-til-mølle-princippet.

Flytningen til efteråret har også betydet, at holdene har fået nye årgange. For nye tilmeldinger betyder det, at man skal tilmelde holdet til den årgang, som man skal spille til efteråret 2020. F.eks. betyder det, at U5 drenge 3:3 skal tilmelde sig U6 drenge 3:3 samt at U7 Piger 3:3 skal tilmelde sig U8 Piger 5:5 eller den alternative spilleform U8 Piger 3:3.

De hold der dags dato er tilmeldt behøver ikke at ændre deres tilmelding. Vi har sørget for, at de er blevet overført til de korrekte årgange.

Hvis den nye dato ikke passer ind i jeres planer eller I ønsker at skifte til en alternativ spilleform, så skal vi bede jer om selv at framelde eller redigere jeres holdtilmeldinger i KlubOffice.

Læs mere om Sommerland Sjælland Drenge Cup

Læs mere om Sommerland Sjælland Pige Cup

Praktisk omkring bookning af hytter i Sommerland Sjælland
Nogle klubber har allerede booket hytter i Sommerland Sjælland i forbindelse med de deltagelse i cuppen. I den forbindelse vil Sommerland Sjælland bede jer om kontakte dem hurtigst muligt, og så vil de hjælpe med at ombooke jer til den nye dato.

Sommerland Sjælland kan kontaktes per mail på info@sommerlandsj.dk

Vær opmærksom på, at ombookning af hytter vil være efter først-til-mølle-princip.

Du kan holde dig løbende opdateret om corona-situationen på dbusjaelland..dk/corona

Spørgsmål
Kan rettes mod: 

Thomas Til Hjemmeside 001
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering, Futsal, Pokalturneringer 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)