Piger tager til træning for at lære og blive dygtigere, men det kan være svært at sikre at alle i truppen får udfordringer og tager glade hjem med følelsen af at have lært noget.

- Den udfordring vil jeg komme til livs på seminaret og banen, lyder det fra Jesper Skou Bendixen, som har mere end 20 års trænerkarriere bag sig. I øjeblikket er han Talenttræner hos DBU U14 Jylland Syd.

Tag udfordringerne med

Dagen byder på indslag både på træningsbanen og kursuslokale, fra den mangeårige pigetræner. Han opfordrer til, at deltagerne selv medbringer de udfordringer, de oplever i hverdagen.

Efter træningspasset vil Jesper Skou Bendixen i sit oplæg give sine bud på, hvordan man strukturerer en træning, som tilgodeser alle.

Derudover vil han fortælle om, hvilke forudsætninger der gælder for at bliver en god pigetræner, og hvordan man som træner kan udvikle pigerne – både på og uden for banen.

Dagens program

Vi starter med intro omkring arrangementet indendørs, og derefter går vi på banen, hvor der vil være mediespillere til rådighed og efterfølgende afsluttes trænerseminaret indenfor med let forplejning m.v.

Vigtig info

Målgruppe: Pigetrænere fra U13 og opefter

Afviklingssted: Ringsted Sportscenter, Tværalle 8, 4100 Ringsted

Dato: søndag den 20. september fra kl. 10.00 – til ca. kl. 13.30

Deltagerpris: kr. 400,00 pr. person

Tilmelding her

Der gives 3 points til vedligeholdelse af B- eller C-licens.

Tilmeldingsfrist er d. 14/9-2020

Arrangementet gennemføres under hensyn til samfundets gældende Coronaregler, og vi beder deltagerne være opmærksomme og overholde disse regler.

Spørgsmål

Kontakt:

Kirsten Christensen
Uddannelseskoordinator Kirsten Christensen
UEFA C-træner uddannelse, Træneren er nøglen, IT-kurser og Fantastisk fodboldstart for piger 4634 0731