7. december annoncerede statsminister Mette Frederiksen yderligere corona-restriktioner, en delvis nedlukning af 38 danske kommuner samt en lukning af de indendørs idrætsfaciliteter. 31 af disse kommuner er beliggende i vores medlemsklubbers område, og derfor vil alle DBU Sjællands stævner og kampe for børn og unge under 21 år blive udsat til afvikling efter 3. januar 2021. Det gælder således også stævner og kampe i de 7 kommuner, som ikke er omfattet af de nye corona-restriktioner.

Alle stævner og kampe for hold med personer over 21 år er i forvejen omfattet af de landsdækkende restriktioner.

Helt konkret betyder det følgende med praktisk virkning fra dags dato:

  • Alle indefodboldstævner i weekenden 12./13. december udsættes til afvikling efter 3. januar 2021*
  • Alle resterende 8:8 og 11:11 kampe i Vinterbold udsættes til afvikling efter 3. januar i 2021
  • Alle stævner og kampe i futsal udsættes til afvikling i 2021.

Klubberne i Næstved, Odsherred, Kalundborg, Sorø, Holbæk, Ringsted og Stevns kommuner er fortsat omfattet af undtagelsen fra forsamlingsforbuddet på 10 personer for børn og unge under 21 år.

Vær desuden opmærksom på, at der kan være lokale forhold i den enkelte kommune, som man løbende skal orientere sig efter.

Voksne 22 år og ældre
Statsminister Mette Frederiksen annoncerede ligeledes forlængelsen af de nuværende nationale restriktioner fra 3. januar til og med 28. februar 2021. Dermed ser det ud til, at seniorfodbolden fortsat vil være underlagt et forsamlingsforbud på 10.

Vi vender hurtigst muligt tilbage vedrørende betydningen for afviklingen af indefodbold, futsal, Vinterbold og klubarrangerede træningskampe for seniorer og ældre.

Læs mere 

Forlængelse af nationale restriktioner og nye lokale restriktioner påvirker breddefodbolden