En turnering som kan være et super supplement til allerede tilmeldte hold og turneringer, eller en god måde at indlemme sine yngre spillere i seniortrupperne og få noget erfaring, inden de overgår helt til senior.

Tilmeldingen lukker d. 24. februar

Som sagt er tilmeldingen åben, og foregår som altid i KlubOffice. Der kan tilmeldes hold til og med d. 24 februar 2020 kan der tilmeldes hold på A eller B-niveau for spillere født i 1998 og yngre.

Samtidig er det muligt at ændre niveau på sit allerede tilmeldte hold, således at hold tilmeldt i række A kan tilmeldes i række B og omvendt, hvis man vurderer det giver den bedste sportslige matchning.

- Man bør foretage en grundig vurdering af, hvilket niveau ens hold har, så man er sikker på, at spillerne får en god oplevelse ved at deltage i turneringen, siger turneringsadministrator Thomas Lesly Rasmussen fra DBU Sjælland. 

Medaljer og pokaler
Der vil være slutspil i rækkerne, og endeligt vil der blive fundet en vinder i begge rækker, der stikker afsted med pokalen samt et frisk sæt guldmedaljer, ligesom der selvfølgelig er sølvmedaljer til 2. pladsen.

Automatisk overført eller nytilmelding

Hold der deltog i efterårets U21 turnering, og gennemførte, er atuomatisk tilmeldt forårets turnering.

Det er dog muligt at nytilmelde sig i KlubOffice, enten hvis man har haft trukket et hold, eller blot ønsker at tilmelde et hold som ikke tidligere har deltaget.

Klubber og fælleshold

I turneringen kan der både deltage klubber og fælleshold. I begge tilfælde dog kun med ét hold fra hver. Fælleshold er hold, hvor to eller flere klubber går sammen om at stille fælles hold indenfor denne turnering.

Turneringen afvikles lokalt vest og øst for Storebælt. I A-finalen mødes det bedste hold fra øst og vest. B-finalen afvikles lokalt.

 

Spørgsmål kan rettes til 

 

Thomas Lesly Rasmussen
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)