Sidste sæson deltog 1.167 hold og der blev spillet 3.022 kampe for drenge og piger tilsammen. Desværre satte Corona en kæp i hjulet for afvikling af slutspillet, så i stedet for en vinder, fik vi 8 kredsvindere. 

Turneringsstrukturen i sæson 20/21 er den samme som sidste år, det vil sige med indledende gruppespil efterfulgt af knockout kampe og forhåbentlig en stor finale til foråret 2021. Hver skole kan deltage med op til to drengehold og to pigehold.

Holbæk Private Realskole har i år tilmeldt et drengehold.

-Vi kan godt lide at give eleverne et afbræk fra den almindelige skolegang og tilbyde dem et socialt sammenhold på tværs af årgange. Vores drengehold er med spillere fra både 7., 8. og 9. klasse, og de er glade for konkurrencen, fortæller lærer og træner, Kasper Howald Pedersen.

I Horsens Kommune har forældrene på Egebjergskolen taget teten på at få tilmeldt et pigehold.

-Vi har nogle rigtig dygtige piger i udskolingsårene, så vi synes det kunne være sjovt at danne et pigehold, og så få spillet lidt fodbold, fortæller ansvarlig forælder Lena B. Hansen.

Udover Lena B. Hansen, som er praktisk ansvarlig for holdet, består forældregruppen af et par fædre, der skal agere som trænere og tage med ud til kampe.

-Vi har ikke spillet skolefodbold før, da Egebjergskolen ikke har tradition for det, og heller ikke resurser, så det er helt nyt for os. Vi har fuld opbakning fra skolen, som er glade for vores initiativ, og har givet fuldmagt til at vi forældre kan tage med ud til kampene på skolens vegne, fortæller Lena B. Hansen, som selv har en datter i 8. klasse.

Både skolen og forældrene håber deltagelsen kan give pigerne en god social oplevelse udover det fodboldmæssige.


Kredsvindere drengehold: Dybbøl-skolen, Kolding Realskole, Kornmarkskolen, Skt. Pauls Skole, Søndre Skole – Hobro, Damhusengens skole, Asgårds skole, Hovedgård Skole og Forældreskolen.

Kredsvindere pigehold: Løjt Kirkeby Skole, Kolding Realskole, Kratbjergskolen – Ravnsholt, Skt. Josefs Skole - Roskilde, Dyssegårdsskolen, Marienhoffskolen, Lille Næstved skole og Farsø skole.