BEMÆRK: Link til formuleren er fjernet 14. maj, da ansøgningsfristen er overskredet. 

Fastholdelse af unge spillere er en af idrættens og fodboldens helt store udfordringer.

Ved overgangen fra U19/U18 til seniorfodbolden ser man også et vist frafald, og dette frafald kan der være mange forklaringer på, og dermed også mange løsninger.

En af de muligheder DBU Sjælland giver medlemsklubberne, for at sikre at det ikke er det sportslige, der medvirker til et evt. frafald, er at give U19 drenge-hold mulighed for at blive indrangeret i Serie 3 eller Serie 4 og U19 Piger-hold mulighed for at blive indrangeret i Kvindeserie 1. 

Ansøgning for U18 Piger
For at søge om indrangering i Kvindeserie 1 skal du sende en mail til Thomas Lesly Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk, hvor der skal angives klub og hold - samt hvilken række I har spillet i. Skriv også gerne lidt om holdet, og hvorfor I gerne vil indplaceres i en højere række.

Ansøgning for U19 Drenge
Ønsker din klub at få jeres U19 Drenge-hold indrangeret i Serie 3 eller Serie 4, så kræver det blot at en anmeldt kontaktperson udfylder denne formular. 

Ansøgningsfrist 13. maj

Svar på ansøgningen

Når I har sendt os en ansøgning, så vil vi vende retur med et svar i uge 22.

Spørgsmål
Kan rettes mod: 

Thomas Til Hjemmeside 001
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering, Futsal, Pokalturneringer 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)