Der er mange gode grunde til at holde pigeraketten.

5 nye pigespillere i gennemsnit i målgruppen, en sjov og anderledes dag for byens piger, hjælp til markedsføring af dagen, komplet guide til både før, under og efter Pigeraketten, og en instruktør fra DBU som sikrer at dagen forløbet godt, og kommer med både viden og en bil fuld af materialer.

Hvad er Pigeraketten
Pigeraketteten er et gennemprøvet koncept, udviklet i samarbejde med fodboldklubberne, med fokus på at rekruttere piger i alderen 5-11 år.

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til klubtræning.

Tilmeldingen er åben
Tilmeldingen til forårets udgave af pigeraketten er åben, til og med d. 11. januar 2021, og i finder tilmeldingen lige her

Pigeraketten og corona

I kan trygt tilmelde jer 2021’s udgave af Pigeraketten, da det naturligvis kun bliver afviklet hvis corona-situationen tillader det. Ved en aflysning som følge af myndighedernes anbefalinger, aflyses afviklingen naturligvis og et evt. udlæg refunderes. 

Følg Pigeraketten på Facebook.
Pigeraketten er også på Facebook, hvor der løbende tilgår nye ting, og vigtig information.
Siden kan du finde her.

Da Pigeraketten hjalp Stenlille til genopbygning
DBU Sjælland skrev i 2019 historien om Stenlille IF, der på ny skabte en børneafdeling i klubben. En Børneafdeling, og måde at drive klubben på, som senere i 2019 gjorde dem til Årets Børneklub på Sjælland.

Her var et af værktøjerne Pigeraketten, og den historie kan du læse lige her (vær opmærksom på at linket er til en DBU Sjælland side).

Spørgsmål
Kan rettes imod projektleder Louise Poulsen på 4634 0771 eller pigeraketten@dbu.dk