Det er en mand med mange talenter der pr. den 1/11-2020, blev en del af DBU Sjællands kontor.

Men særligt den servicemindede del, og forståelsen for andre mennesker, var tungtvejende da DBU Sjælland tilbød Andreas Larsen en nyoprettet stilling, bestående af to halvtidsstillinger, som Bevæg Dig For Livet konsulent, og Dommerassistent.

Ny (gammel) stemme i telefonen
Andreas Larsen har faktisk tidligere i en kort periode, været en del af DBU Sjælland, da han sidste år blev ansat i en tidsbegrænset stilling i Bevæg Dig For Livet, hvor han havde til opgave at kontakte klubberne og høre om de kunne have lyst til at starte Fodbold Fitness, Motionsfodbold eller andre Bevæg Dig For Livet aktiviteter op.

Så for nogle, særligt klubber, vil det være en stemme de kan have stødt på før, der nu på mere permanent basis har placeret sig i Himmelev.

For dommerne i DBU Sjælland, er Andreas Larsen indtil nu et ubeskrevet blad, og han erstatter Rikke Randrup, der indtil d. 30/10-2020 var en af de tre, der tilsammen udgør DBU Sjællands stærke dommer-team.

Selv på banerne er det de færreste dommere, der vil have stødt på DBU Sjællands nye mand, da han til dagligt huserer i de københavnske serierækker, for Boldklubben Viktoria.

Andreas vil som udgangspunkt fungere som dommerassistent på mandage og fredage, og som Bevæg Dig For Livet konsulent ugens resterende dage.

En fodbolddreng med smil på læben

Andreas Larsen ser frem til sine nye opgaver for DBU Sjælland, et job han simpelthen ikke kunne sige nej til:

”Jeg sagde ja, da jeg altid har været en fodbold dreng. Så da muligheden bød sig, kunne jeg ikke takke nej. Samtidig har jeg stiftet bekendtskab med både opgaverne samt menneske i DBU Sjælland i 2019, hvilket også gjorde det nemt at takke ja til jobbet”.