Trænger jeres årgange til et friskt pust og en hjælpende hånd, kan I nu ansøge om en B&U-trænerrådgiver. DBU Bredde tilbyder nu landets klubber et forløb, der består af enten 50 eller 100 timer. Forløbet er for alle årgange mellem U5 og U19, men I kan sagtens udpege årgange, der skal have mere fokus.

I kan på mange måder selv bestemme, hvad der skal være fokus på i forløbet. Vil I have bedre organisering og struktur på jeres børneårgange? Eller trænger jeres ungdomstrænere til nye idéer på træningsbanen?

Uanset hvad jeres behov er, ligger det fast, at B&U-trænerrådgiveren vil give en inspirationstræning for klubbens børne- og ungdomstrænere, ligesom han vil give faglig sparring og gode råd til trænerens faglige udvikling.

C-kursus er med i prisen* 
Oven i forløbet med B&U-trænerrådgiveren modtager I desuden et 10-timers C1-kursus eller et 14-timers C2-kursus for alle børne- og ungdomstrænerne i klubben – I kan afholde C2-kurset, hvis I tidligere har afholdt et C1-kursus.

Formålet er at understøtte børne- og ungdomstrænerne og udvikle deres kompetencer for at skabe et godt trænings- og fodboldmiljø for spillerne med målet om, at spillerne udvikler sig og fastholdes i fodboldklubberne. 

Et forløb på 50 timer koster jer 5000 kr. (værdi ca. 20.000 kr.), og et forløb på 100 timer koster 10.000 kr. (værdi ca. 40.000 kr.).

* C-kurset kan afholdes efter det nuværende forsamlingsforbud bliver hævet eller ophævet.