I dag trådte regeringens nye corona-restriktioner i kraft. Og mens børn og unge til og med 21 år er undtaget, så betyder sænkelsen af forsamlingsforbuddet fra 50 til 10 personer, at det ikke er muligt at afvikle fodboldkampe for senior og ældre foreløbig for perioden fra 26. oktober til og med 22. november 2020.

Siden udmeldingen om de nye corona-restriktioner har vores turneringsafdeling arbejdet på højtryk for at afklare, hvad det vil betyde for de resterende kampe i turneringer for senior og ældre. Formand for DBU Sjælland Jakob Koed forklarer løsningen således.

”De nye restriktioner har potentiale til at ramme seniorfodbolden hårdt. For nogle hold er det vigtigt at få afsluttet sæsonen, og for andre er det vigtigt, at vi holder døren åben for at afvikle turneringskampe på et senere tidspunkt, hvis myndighederne ophæver restriktionerne på området. Vi har med denne løsning tilstræbt at imødekomme begge behov”, siger formand for DBU Sjælland Jakob Koed.

Du kan finde oversigten herunder:

KAMPE UDSÆTTES:

Helårsturneringerne herrer – Sjællandsserien til Serie 4.
Turneringen er heldigvis spillet færdig fra serie 2 til serie 4, på nær nogle udsatte kampe. I Sjællandsserien og serie 1, mangler der to hele runder samt nogle udsatte kampe. Af praktiske årsager og af hensyn til klubbernes planlægning programsætter vi de ikke-afviklede runder i Sjællandsserien og serie 1, samt de ikke afviklede enkeltkampe ned til serie 4, til foråret 2021. De to hele runder vil blive lagt ind i weekenderne op til 1. runde i foråret, så de starter op første weekend i marts. De udsatte kampe vil blive placeret, hvor der er mulighed for det. Alle kampe for Sjællandsserien og Serie 1 skal således være afviklet senest i uge 10. Vi opfordrer dog klubberne til at afvikle kampene, så snart myndighederne ophæver restriktionerne på området og hvis der er enighed om det.

Halvårsturnering 11-mands M+45 og M+50 2
I M+45 mangler der at blive spillet 18 kampe, og der skal findes en sjællandsmester. I M+50 2 mangler der at blive spillet 15 kampe. Begge rækkers kampe programsættes i årets første måneder i 2021. Også her vil vi opfordre til at afvikle kampene, så snart myndighedernes ophæver restriktionerne på området og hvis der er enighed om det.

Seriepokalen
De fire kvartfinaler programsættes til foråret.

KAMPE ANNULLERES:
I flere af DBU Sjællands rækker mangler der kun ganske få udsatte kampe, som ikke har betydning for resultatet, så derfor annulleres de sidste kampe i følgende rækker:

 • 11M Kvindeserie 2
 • 8M Kvinde Serie 1
 • 11M Herre Serie 5
 • 11M Herre Serie 6
 • 11M M+32
 • 8M Herre Senior Mester
 • 8M M+32 2
 • 8M+45 1
 • 8M M+50
 • 8M M+55 2
 • 8M M+60

U21-turnering Øst
Spillere til og med 21 år er undtaget fra skærpelsen af forsamlingsforbuddet. De skærpede restriktioner sætter derimod en stopper for muligheden for at benytte 4 spillere over 21 år, jævnfør § 2.3 i turneringsreglementet for U21-turnering Øst.

For de resterende kampe er det derfor et krav, at spillerne skal være årgang 1999 eller yngre for at kunne deltage.

Indendørs og futsal
I Futsal/indefodbold udsættes de kampe for senior, der var planlagt i november, som det ser ud nu, vil turneringen blive reduceret med en enkelt runde. Holdtilmeldingsgebyret vil blive reduceret derefter.

Vinterbold
Træningsturneringen Vinterbold, starter som udgangspunkt først efter nytår, på nær nogle ganske få planlagte kampe før jul. Disse kampe vil blive udsat til afvikling på et senere tidspunkt, såfremt det ikke bliver muligt at afvikle dem som fastlagt.