15 hold, fordelt på 4 stævner, og mere end 100 piger fik en god oplevelse, da Queens Cup for første gang så dagens lys d. 10. oktober.

3 lokationer – 4 stævner

Hundige, Holbæk og Albertslund, lagde græstæppe til stævnerne, og DBU Sjælland var rundt og se hvordan tingene gik for sig.

Og der var god stemning, kombineret med gode oplevelser, for pigerne, der repræsenterer fra U6 og op til U13, mange af dem hvor hvem det var første fodboldstævne de deltog i.  

Queens Cup Light

Grundet corona-situationen var det ikke muligt at udrulle Queens Cup i helt den udformning som det var tiltænkt, med masser af gang i den og aktiviteter ved siden af fodboldbanen, men trods denne udfordring var der masser af smil og glæde at se på banerne rundt omkring.

Om Queens Cup

Queens Cup er et nyt stævne format i DBU Sjælland, hvor fokus er på at nybegynder-piger ud at prøve det at deltage i et stævne. Her er der fokus på at alle er nybegyndere, mere end alder, og derfor kan U10 piger og U13 piger sagtens spille med og mod hinanden.

Queens Cup handler om oplevelsen ved at komme ud og deltage i et stævne, og møde andre hold, mere end resultater og niveau.

Samtidig er det meningen at Queens Cup skal have et socialt element, i form af aktiviteter og lege, og andre ting, som foregår udover kampene på banen.

Vil du vide mere om Queens Cup, eller høre om hvordan jeres piger kommer med næste gang, så kontakt nedenstående.

DBUS Medarbejdere 140324 019
Projektleder Søren Hørslev Nordtorp
Turnerings-/stævneudvikling, Seniorudvalget 4634 0745