Brug vinteren konstruktivt og arbejd med spillernes teknik, med futsal som redskab og de sjællandske haller som rammerne.

Tilmeldingen er åben fra 31. august til og med 4. oktober

Mandag d. 31. august åbner vi op for tilmeldingen til årets futsal turnering, og der er tilbud fra U8 og helt op til senior.

Alle hold spiller så vidt muligt 3 stævner fordelt imellem 2 indledende runder, samt en kvalifikationsrunde sammensat af hold på baggrund af resultaterne i de indledende runder.

Går man videre fra kvalifikationsrunden kvalificerer man sig til årets indendørs sjællandsmesterskaber, DBU Sjælland Finals*.

Både/og i stedet for enten/eller

Som foregående år forsøger vi i planlægningen af Futsalturneringen, og de individuelle stævner/runder, at tage højde for hold, der ønsker både og deltage i Vinterbold samt Futsalturneringen. Det er således muligt at udfolde talentet både indendørs og udendørs, og bruge de to turneringer til at supplere hinanden henover vinteren.

Faktisk er det muligt at deltage i alle 3 vintertilbud, Futsalturnering, Vinterbold og Indefodboldturneringen, hvis man skulle ønske det. 

Spil for flere hold, og få din årlige dosis futsal

Som spiller er det muligt at repræsentere en anden klub, end dem man tørner ud for normalt. Dette gøres ved at ansøge om supplerende tilladelse i KlubOffice.

Det kan du læse mere om her

Nyt i år for A-rækkerne

Et nyt tiltag i år er at deltagerne i U19, U17 og U15 drenge A rækkerne, samt U18 og U16 pige A rækkerne, skal spille 2 x 20 minutter i stedet for tidligere års 1 x 9 minutter.

Det betyder også at i stedet for en stævneform, med flere modstandere i løbet af en dag, vil der være tale om hjemme- og udekampe, hvor at hjemmeholdet skal sørge for at have en hal til rådighed.

Der vil ligeledes være 2 dommere pr. kamp, som vil blive faktureret hjemmeholdet.

De 2 højest placerede hold kvalificerer sig til Finals i Roskilde d. 6 - 7. marts 2021 og spiller ligeledes DM weekenden efter. Vinderen af finals seedes nummer 1 fra Øst til DM. 

Hvad er futsal?

Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra det klassiske indendørs fodbold, som mange kender. I Futsal spiller man, i modsætning til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. 

Bolden vejer det samme som en normal bold, men har en blødere inderbold, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget og derfor er nemmere at kontrollere. 

Samtidig er der ingen bander, så når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark ved igangsætningen. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet. 

Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også er de almindelige håndboldmål og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen af gangen.

Find flere praktiske oplysninger her

DBU Sjælland Finals 2021

Om Corona-situationen vil det, så afvikler DBU Sjælland det traditionsrige DBU Sjælland Finals d. 6 – 7 marts i Roskildehallerne, Bauhaus Arena.

Udover medalje og pokal vil sjællandsmestrene også modtage en t-shirt som bevis på deres sjællandsmesterskab. 

Kan vi være med?

Se oversigten  over årets række-udbud,  samt hvilke niveauer der udbydes i de enkelte årgange 

Kampleder/døm-selv kampe

Ved Futsal for U11 og yngre er det førstnævnte hold (hjemmeholdet), der skal stille med en kampleder.


Holdtilmeldingsfrister

Holdtilmelding skal som altid foretages via din klubs adgang til KlubOffice. Holdtilmeldingen er åben fra den 31. august til og med d. 4. oktober.


Ved spørgsmål kontakt

Futsal U12 og yngre - Bente Zangenberg på 4634 0730 eller beza@dbusjaelland.dk 
Futsal U13 og ældre Thomas Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk

 

*Forudsat at DBU Sjælland Finals kan afvikles i den på det tidspunkt nærværende situation.