Et stævne for piger der lige er startet til fodbold, eller som aldrig har gået til fodbold, det er hvad Queens cup er.

En god og sjov oplevelse

Det overordnede formål med Queens cup er at pigerne får en god og sjov oplevelse med det at spille kampe og være til stævne.

Til `Queens Cup´ vil pigerne kunne få spillet 3-4 kampe i løbet af dagen og der vil i pauserne mellem kampene være arrangeret forskellige aktiviteter og konkurrencer.

Nystartede eller uden for klub

Stævnet er både for de piger der lige er startet, men også for dem der aldrig har spillet fodbold og godt kunne tænke sig at prøve det. Det er derfor ikke et krav, at de piger der deltager ved stævnet, er medlem af jeres klub, så hvis veninder til nogle af jeres spillere kunne have lyst til at deltage, er de meget velkomne.   

Fra U5 – U19

Til stævnet er årgangene som udgangspunkt delt op således.

 

U6-U9 – 5 mands 2x10 min.

U10-U13 – 5 mands på 8 mandsmål 2x15 min.

U14- U19 - 8 mands 2x15 min.

 

Aldersinddelingen er kun vejledende, da det vigtigste er at pigerne bliver matchet på deres niveau, så alle for en god oplevelse.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er fredag d. 18. september kl. 12 og foregår via administrator Lars Nielsen på mail. larn@dbusjaelland.dk tlf. 46340734

eller via projektkoordinator

Søren Nordtorp på mail. sohn@dbusjaelland.dk tlf. 46340745  

 

Vi håber I har lyst til at prøve denne nye stævneform og se om det eventuelt kan blive startskuddet til flere i fremtiden.