DBU Sjællands medlemsklubber får nu tilbagebetalt halvdelen af holdtilmeldingsgebyret, som de har betalt for at deltage i DBU Sjællands egne futsal og indefodbold rækker.

Endvidere tilbagebetales en procentdel af holdtilmeldingsgebyret for Vinterbold bestemt af hvor mange kampe holdene har haft mulighed for at spille.

DBU Sjællands bestyrelse har besluttet tilbagebetalingen på et nyligt afholdt bestyrelsesmøde, og derfor kan de berørte klubber nu se frem til at modtage en kreditnota fra unionen.

Fælles rækker med DBU København
Ligeledes er det, i samarbejde med DBU København, besluttet, at tilbagebetale dele af holdtilmeldingsgebyret i de rækker, hvor de to unioner samarbejder.

Det drejer sig om halvdelen af holdtilmeldingsgebyret i fælles futsal A-turneringer for ungdomshold samt en procentvis tilbagebetaling i Vinterbold, afhængig af hvor mange kampe de deltagene hold har spillet.

Oversigt over procentvis tilbagebetaling af Vinterbold i de rækker, der er berørte af tilbagebetalingen:

Årgange

Antal runder/stævner afviklet

Tilbagebetaling

U8 - U10

5-mands i stævneform

3 stævner ud af 6 planlagte

50% af holdtilmeldingsgebyret betales retur

Børn U11 og U12 , SU 8- mands

3 runder ud af 5 planlagte

50% af holdtilmeldingsgebyret betales retur

Børn U11 og U12

6 runder ud af 9 planlagte

Ingen tilbagebetaling

U13 samt øvrige 7/8 mands ungdom

6 runder ud af 9 planlagte

 

Ingen tilbagebetaling

U14-U16 Drenge + Piger 11-mands

7 runder ud af 9 planlagte

 

Ingen tilbagebetaling

U17-U19 Drenge + Piger 11- mands

2 runder ud af 7 planlagte

 

50% af holdtilmeldingsgebyret betales retur

Øst/Liga-rækker

0 runder ud af 5 planlagte


100 % af holdtilmeldingsgebyret betales retur

Baggrund
Da regeringen tidligere på året forlængede corona-restriktionerne for børn og unge frem til 28. februar blev det desværre nødvendigt at aflyse en række turneringer på indefodbold- og futsalområdet. Turneringerne for senior og ældre i indefodbold og futsal nåede aldrig i gang og blev aflyst 4. januar 2021.

Hos børne- og ungdomsholdene nåede der derimod at blive afviklet to indledende runder før jul. Mellemrunde og finals blev derimod aflyst på grund af corona-restriktionerne.

Ligeledes umuliggjorde corona-restriktionerne også dele af Vinterbold turneringen, og derfor måtte en række kampe i denne turnering ligeledes aflyses, dog blev der spillet en del kampe inden nedlukningen i december 2020. Ligesom det har været muligt at afvikle kampe i især de yngre årgange efter regeringens delvise genåbning af fodbolden i starten af marts måned.