2021 bliver startskuddet for et nyt og spændende samarbejde mellem DBU Sjælland og BonBon-Land. Første afvikling af BonBon-Cup er lørdag den 28. august 2021.

Når man kombinerer det bedste fra to verdener, fodbold og en smaddersjov og hyggelig forlystelsespark, danner det de perfekte rammer for en gennemført dag for hele holdet. 200 pige – og drengehold, fordelt fra U8 til U12, har muligheden for at få andel i en uforglemmelig oplevelse.

BonBon-Cup er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele holdet og familien om eftermiddagen i BonBon-Land. Kombinationen af de jævnbyrdige fodboldkampe og det sociale samvær giver både pigerne og drengene en god start på sæsonen, uanset om det er et begynderhold, som har brug for at lære hinanden at kende eller et allerede eksisterende hold, som bare vil starte sæsonen på en sjov måde.   

 

Skildpadden

BonBon-Land er det skøre og sjove univers, som børnene elsker. Når holdet først er tilmeldt, er alt med i prisen eksklusive mad og drikke, dermed kan I prøve de mange sjove, vilde og skøre forlystelser igen og igen og igen. Det koster ikke ekstra. 

Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt, at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen.

Om formiddagen spilles der 5-mands kampe ved en af de to værtsklubber Næstved IF og Haslev FC og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til BonBon-Land.

730B4794 Copy

Oversidderpladser

Missede mand frist for tilmelding så er løbet ikke helt kørt endnu, da det er muligt på få en oversidderplads, og dermed deltage i BonBon-Cup 2021.
Oversidderpladser, oversigt (tabel), send mail til bras@dbusjaelland.dk.

 

Række niveau  Ledige pladser
Drenge U11 1-2 2
Drenge U11 3-4
Drenge U10 2 2
Drenge U10 3 1
Drenge U10 4 1
Drenge U9 3-4 2
Drenge U8 1 1
Drenge U8 2 3
Drenge U8 3 1
Drenge U8 4 2
Piger U12 3-4 1
Piger U11 1-2 2
Piger U11 3-4 1
Piger U8/9 2 1
Piger U8 3 1

 

 

 

Pris 

Holdgebyr inkl. billetter til BonBon-Land:

5 mands hold kan bestå af 8 spillere og 2 trænere i alt - kr. 990,-

I prisen er inkluderet:

  • 4 fodboldkampe på én af de to værtsklubbers baner
  • Parkering i BonBon-Land er inkluderet i træner/lederes billetter (2 billetter pr. hold)
  • Billetter til BonBon-Land
  • En gave til alle spillere på holdet
  • Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier                                                                              

Familiebilletter

Spillernes familie kan købe en familiebillet til BonBon-Land til en stærkt reduceret pris. For bare 99 kr. kan de også komme i BonBon-Land og afprøve alle de sjove forlystelser, efter de har overværet formiddagens fodboldkampe. I prisen er parkering i BonBon-Land inkluderet.

Køb familiebillet til 99 kr. her (normalpris 219 kr.).

Find datoen lørdag den 28. august og indtast rabatkoden DBU_bonboncup

Køb din billet her


Spørgsmål 

 

 

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8-mandsturnering U10-U12, Event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741