Du er en inspiration Jakob Koed - Formand i DBU Sjælland

Med sine organisatoriske evner, sin personlighed og sin helt egen autoritet, er Jens-Erik Petersen en naturlig leder i HG Fodbold. 

Faktisk så naturlig at han af flere omgange har været både næstformand, og formand, i den sydsjællandske klub, lidt udenfor Næstved. 

De seneste 12 år har Jens-Erik været selverklæret 'Holdejer' i HG Fodbolds veteranafdeling, og under hans ledelse er afdelingen vokset fra blot 12 mand til snart at runde medlem nummer 100. 

HG Fodbold fra barnsben

Jens-Erik Petersen har siden 1968 været medlem af HG fodbold. De første mange år som spiller og senere som bestyrelsesmedlem, formand og næstformand. 

For nyligt er Jens-Erik igen indtrådt i bestyrelsen, igen som næstformand.

Det er med andre ord en klub, der har en enorm betydning for Jens-Erik Petersen, men også lige så meget Jens-Erik der har en enorm betydning for klubben. 

IMG 20211205 104001 377

Samlingspunktet

I denne sæson har Jens-Erik styret to 11-mandshold og tre 8-mandshold igennem turneringen.

Det drejer sig ikke kun om kampe og træning, men Jens-Erik arrangerer i løbet af året forskellige sociale arrangementer, som er med til at styrke sammenholdet på tværs af alle holdene.

For 5 år siden blev et nyt projekt sat i søen; stå-fodbold for pensionister. Hver tirsdag og torsdag er der træning kl.10, og efter en lidt mager start møder der nu mellem 15 og 25 spillere op til denne træning – igen med Jens-Erik som drivkraften.

At holde styr på så mange forskellige personligheder er ikke altid en let opgave, men de tvister, som ind imellem opstår, løser Jens-Erik med en konduite, som sjældent ses. Hans venlighed kombineret med høj grad af empati løser de små kontroverser med elegance.

Jens-Erik er kendt af de fleste klubber på Sydsjælland, hvor hans arbejde i HG er til stor inspiration for de andre veteranafdelinger. Jens-Erik er en ildsjæl ud over det sædvanlige og er en uundværlig person for klublivet i HG – og især for veteranafdelingen.

Se Jakob Koed, DBU Sjællands formand, overraske Jens-Erik Petersen med prisen som Årets Leder på Sjælland 2021