Er du en af de mange trænere, der står overfor at skulle have dit hold i gang efter den lange corona-pause? Og ønsker du at være sikker på at få det gjort på en god, sikker og effektiv måde, så dine spillere undgår skader? – Så har vi et gratis webinar til dig, så du kan få fyldt rygsækken op med værktøj.

Der er selvfølgelig også plads til forældre, spillere, holdledere, eller andre der kunne have en interesse i at dygtiggøre sig i forhold til skadesforebyggende træning, og planlægning.

Om Tobias Jørgensen

Aftenens oplægsholder er Tobias Jørgensen, uddannet fysioterapeut, og til dagligt klinikejer af fysioterapiklinikken Biomekanikerne, hjemhørende i Helsingør.

Tobias Jørgensen har siden 2016 været en del af FC Helsingør, og er i dag ansvarlig for den fysiske træning, og fysioterapi i FC Helsingør for 1. senior.

Derudover har Tobias Jørgensen selv gjort sig som fodboldspiller, og der er derfor i den grad tale om en mand med forståelse for kroppen, men også de vilkår som spillere, og trænere står overfor.

Aftenens program

  • 10 min. Oplæg om basic fysiologi - restitutionskoncept, muskelfibersammensætning for atleter, voksealder udfordringer 
  • 30 min. Oplæg om Træningsdosering - normal træningsuge, opstart efter Corona, komprimeret program, helingstider for muskler vs. sener 
  • 20 min. Oplæg om træningsprogram/planlægning - hvad er vigtigt i starten at fokusere på, skadesforebyggende, fodboldøvelser, neurologisk respons og aktivering
  • 30 min tid til spørgsmål og generel dialog


Det praktiske

Webinaret udbydes gratis af DBU Sjælland, og du tilmelder dig lige her

Webinaret finder sted d. 18. februar fra kl. 19.00 – 20.30

Tilmeldingsfrist er d. 15. februar

Spørgsmål

Mille
Projektkoordinator Mille Louise Pedersen
Skills Camp, Sociale indsatser, FormandsLounge, Webinarer 4634 0779

Opvarm til webinaret

DBU  Sjælland har tidligere gjort brug af Tobias Jørgensens viden, og du kan varme op til webinaret ved at se denne video, eller læse denne artikel (Short and sharp s. 8) lavet i samarbejde med Tobias Jørgensen.