Opdateret 3. marts 2021 med afsnit vedr. Sjællandsserien og Serie 1: 

Regeringen meldte onsdag den 24. februar ud, at forsamlingsloftet fra mandag den 1. marts hæves til 25 personer for udendørsidræt, hvilket gør det muligt at gennemføre træning. Men det er desværre endnu ikke muligt at spille 11-mands turneringskampe.

Regeringen meldte ligeledes ud, at der muligvis inden for enkelte områder vil komme yderligere lempelser af restriktionerne fra den 15. marts. Såfremt restriktionerne ikke lempes tilstrækkeligt, til at der kan spilles turneringskampe efter den 15. marts, så, vil der kort efter blive taget stilling til alternative turneringsscenarier for 11-mandsturneringen.

”Det er en fantastisk nyhed, at vi nu kan samles op til 25 personer omkring fodboldaktiviteter. Derfor er det vigtigt, at vi fortsat udviser en høj grad af ansvarlighed og sørger for at overholde myndighedernes corona-retningslinjer”, siger DBU Sjællands formand Jakob Koed.

På nuværende tidspunkt påsætter vi ikke dommere til 11-mandskampe.

Sjællandsserien og Serie 1
Her vil turneringen tidligst blive sat i gang 26.-28. marts, hvis det bliver muligt at spille 11-mandskampe efter 15. marts. Hvis det ikke bliver muligt at spille 11-mands efter 15. marts, så er bestyrelsen nødt til at vurdere situationen igen og hurtigt komme med en ny udmelding.

Vinterbold
I Vinterbold bliver de resterende 11-mandskampe annulleret. 8-mandskampe afvikles som udgangspunkt, men hvis klubberne ønsker at flytte kampe eller framelde sig de resterende kampe i Vinterbold pga. corona, så koster det ikke noget.
I forhold til 5-mandsstævnerne 6.-7. marts tilskrives klubberne og har selv mulighed for at vælge om de ønsker at spille det sidste stævne eller ej. Her koster det heller ikke noget at melde fra. 

Fællesrækker ungdom
I fællesrækker for ungdom udsættes alle turneringskampe til og med 5. april. Hvis situationen ændrer sig i mellemtiden, så vil klubberne blive kontaktet direkte omkring eventuelt at spille kampene tidligere. 

Den ansvarlig lokalunion for de enkelte rækker fastsætter model for eventuel omplacering af udsatte kampe eller om en turnering helt skal ombrydes.

Forårsbold 2021
Med myndighedernes seneste lempelse af forsamlingsloftet for udendørsidrætten bliver det igen muligt at spille træningskampe. Derfor tilbyder vi nu Forårsbold, hvor dit hold får mulighed for forberedelseskampe, før turneringskampene forhåbentlig kan gå i gang, når det engang bliver muligt at samle mere end 25 personer.

Læs mere om Forårsbold 2021 her

Se den nyeste udgave af corona-reglerne på knappen herunder.