Tag med DBU Sjælland, og Nicolai Bryde, manden bag livetsomgroundhopper.dk, på en tur rundt i fodboldens verden, nærmere bestemt fodbold-stadions verden.

”Rejsen” afgår onsdag d. 24. februar kl. 19.00-20.30, og der er masser af plads på ruten.

Fra Riisvangen til La Bombonera

I en tid hvor det at komme på stadion er sværere end nogensinde før, er DBU Sjælland din rejsepartner og Nicolai Bryde din rejseguide, når turen går fra Riisvangen i Aarhus til La Bombonera i den argentinske hovedstad Buenos Aires.  

Fra stadion til stadion viser Nicolai Bryde med sikker hånd vej, krydret med anekdoter, billeder og personlige beretninger.

Med mere end 370 besøgte stadions og som tilskuer til mere end 1500 live-kampe er der nok at se frem til, når Nicolai Bryde tager os med på turen.

Livet som Groundhopper

Nicolai Bryde er selverklæret besat af fodbold, og lever efter mottoet at fodbold skal ses på stadion. For ham handler det om meget mere end hvad der foregår indenfor stregerne.

Det er en fortælling om kultur og et lille indblik i hvordan en rund bold kan forene mennesker og hele kloden.

Tag med og find ud af hvad I kan lære af Nicolais mange ture rundt på diverse stadions, og hvorfor det vigtigste ikke altid er om dem indenfor kridtstregerne vinder, eller om ens stadion er det nyeste nye, men hvad I kan gøre for at gøre jeres stadionoplevelse særlig, og samle mennesker.

Aftenens program:

Part 1 

  • Kort intro
  • Hvad er Groundhopping
  • Hvad er Fodboldkultur
  • Spørgsmål

 

Part 2

  • Fodboldkultur på alverdens breddegrader
  • Store oplevelser i lille Danmark
  • Spørgsmål

 

Praktisk info

Webinaret afholdes den. 24. februar fra 19.00-20.30.

Det er gratis at deltage

Du tilmelder dig lige her

Tilmeldingsfrist er d. 21/2-2021

 

 

Spørgsmål