Tænd pc'en og sæt dig til rette med ørene slået godt ud hjemme i trygge omgivelser, og så er du godt på vej i mod et dommerkort, og til at blive en del af den samlede danske fodbolddommerstand. 

2 dage med 7 timers undervisning

Det online dommergrundkursus løber af stablen d. 30. januar og d. 31. januar, fra 9.00-16.00 begge dage, og koster 500 kr. i tilmelding. 

Til gengæld får du, udover en lederuddannelse, et spritnyt Hummel sæt at dømme i, samt al udstyr som du skal bruge ude på banen.

For første gang i DBU Sjællands historie

Det online dommergrundkursus som tager sin start d. 30. januar, og dets deltagere, vil være at finde i DBU Sjællands historiebøger i fremtiden, da kurset er den første online udgave af dommergrundkurset der afholdes i DBU Sjælland regi. 

Formen og tilgangen er den samme, som når det hele foregår med fysisk fremmøde, men med coronaens livtag i Danmark, så er det nu på tide at DBU Sjælland tænker i nye baner, og går den virtuelle vej. 

Efter endt kursus

Når deltagerne er blevet eksamineret og, forhåbentlig alle, er bestået, er det næste skridt at komme ud og få græs under fødderne, og decibel i fløjten.

Derfor vil alle, der har taget dommergrundkurset komme ud og dømme 3 kampe med påsat vejleder, når det igen er muligt at spille fodbold.

Dette er for at give de nye dommere den bedst mulige start på dommergerningen, og hjælpe dem i gang med det nye hverv. 

Vigtig info

Du finder tilmeldingen her

Tilmeldingsfrist er d. 22. januar 2021

Der er plads til 20 på kurset