OPDATERET 8. JANUAR: Vi har fjernet begrænsningen på det antal deltagere, som hver klub kan lade sig repræsentere af. Så tilmeld endelig alle med interesse i reformen. 

Fodboldklubberne hos DBU Sjælland og i resten af Østdanmark står over for at skulle træffe en vigtig beslutning i forhold til fremtidens organisering af breddefodbolden. Derfor inviteres alle klubber til online dialogmøder forud for afstemningen på DBU Sjællands delegeretmøde i Roskilde Kongrescenter den 6. februar 2021.

Der afholdes tre dialogmøder. Møderne afholdes heholdsvis den 12., 13. og 21. januar. Møderne afholdes online via Microsoft Teams fra klokken 19:00 til 20:30.  

På møderne vil DBU Sjællands formand Jakob Koed præsentere reformforslaget og svare på spørgsmål. 

Trods flere corona-relaterede afbrydelser i 2020 nåede Jakob Koed at præsentere reformforslaget om DBU Bredde Øst på samtlige formandslounges i DBU Sjællands område.  

Møderne er for alle, der endnu ikke har hørt om reformforslaget, har brug for en genopfriskning eller bare er nysgerrige på reformen. Der er ingen begrænsning på antallet af deltagere per klub.

Deltagerne vil modtage et link til brug for deltagelse i selve mødet senest klokken 13.00 på dagen for mødet.

Du tilmelder dig ved at trykke på knapperne herunder. Alle online-møder afvikles i tidsrummet 19.00-20.30.

Spørgsmål omkring deltagelse i dialogmøderne kan rettes mod: