Opdateret 2. februar 2021 med oplysningen om, at alle kampe i ungdom futsal A er annulleret. 

28. januar 2021 forlængede regeringen de nuværende nationale restriktioner til og med 28. februar 2021. 
Med forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer indenfor alle alderskategorier er det ikke muligt at spille fodboldkampe og stævner før tidligst 1. marts 2021.

Indefodbold og futsal - børn og unge
Forlængelsen omfatter også en fortsat nedlukning af alle indendørs idrætsfaciliteter. Statsminister Mette Frederiksen sagde desuden på pressemødet, at på sigt vil den udendørs idræt blive åbnet før den indendørs idræt.

Derfor finder vi det ikke længere sandsynligt, at det bliver muligt at færdiggøre turneringerne i indefodbold og futsal. Derfor aflyses alle resterende kampe, stævner og halvbanestævner i indefodboldsæsonen 2020-2021. 

Opdateret 2. februar 2021: Som konsekvens af, at DBU har aflyst ungdoms DM i futsal, så er alle kampe i ungdom futsal A også annulleret. 

Vinterbold
Herunder kan du læse, hvad forlængelsen af de nationale restriktioner betyder for Vinterbold for målgrupperne børn og unge til og med 28. februar 2021: 
 
Vinterbold - Ungdom (U13-U19) 
Kampene der ligger i perioden 4. januar til 28. februar 2021 aflyses som udgangspunkt. Men er de to hold enige om at flytte kampen til en dato efter 28. februar 2021, så bedes de sende en mail til Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk .    
 
Da der er tale om strukturerede træningskampe, så vil der ikke blive taget højde for spillede og aflyste kampe i stillingerne. 

Vinterbold – Børn (U8-U12) 
Enkeltkampe for børn (U11-U12 inklusiv SU-rækker) til og med 28. februar aflyses som udgangspunkt. Men er de to hold enige om at flytte kampen til en dato efter 28. februar 2021, så bedes de sende en mail til Brian Molberg til bmol@dbukoebenhavn.dk  

Da der er tale om strukturerede træningskampe, så vil der ikke blive taget højde for spillede og aflyste kampe i stillingerne.   
 
Stævner i Vinterbold for børn (U8-U10 inklusiv SU-rækker) vil blive aflyst i perioden til og med 28.
februar
 2021. 

Hold jer skarpe med selvtræning
Der er flere gode muligheder for at holde sofaen stangen gennem selvtræning. Herunder har vi samlet inspiration til træneren:  

Her kan du læse om de forskellige IT-platforme du kan benytte

Her kan du få tips til at planlægge selvtræning

Her kan træneren nørde træningstaktikker med inspiration fra danske toptrænere

Frist for tilmelding af hold udsættes til 1. marts
Det kan naturligvis være svært at planlægge turneringsopstarten, når vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvornår vi kan forvente en genåbning af udendørsfodbolden. Derfor har vi forlænget fristen for holdtilmelding, så der kan tilmeldes hold og redigeres i holdtilmeldingen frem til 1. marts.    
 
Find alle de vigtige datoer for holdtilmelding her

Indefodbold, futsal og Vinterbold - senior og ældre
Alle kampe og stævner i indefodbold, futsal og Vinterbold er tidligere blevet aflyst for målgrupperne senior og ældre, da disse er omfattet af de oprindelige nationale restriktioner, der ligeledes gælder til og med 28. februar 2021.

Pokalfinaler afvikles som enkeltkampe
Da det ikke forventes muligt at afvikle pokalfinalestævner grundet corona-restriktionerne, så vil pokalfinalerne i 2021 blive afvikles som enkeltkampe.  

Fodboldens corona-regler
Du finder fodboldens corona-regler på knappen herunder.  Reglerne er netop blevet opdateret.