90 fodboldspillere, fordelt på 13 5-mands hold indtog mandag d. 14. juni anlægget hos Roskilde KFUM, på Snebærvej i Roskilde, da REOS og DBU Sjælland i samarbejde inviterede til et brag af et stævne for mænd over 70 år.

Et stævne som stod klar til afvikling i september, men som grundet corona-pandemien blev udskudt til juni.

Og vurderet ud fra vejret så tydede det på at være held i uheld, for solen kiggede i den gang frem fra sit vinterskjul og gav de perfekte rammer for en god omgang fodbold.

Kampe fra 9.45 – 12.30
Men før dagens første fløjt lød blev de fremmødte budt behørigt velkommen af Søren Hørslev Nordtorp, projektkoordinator for DBU Sjælland, samt Hans Christian Nielsen, kontaktperson for REOS i forbindelse med M+70 stævnet.

Det er samtidig to af de bærende kræfter bag M+70 stævnet, som tidligere har været afviklet af REOS alene, men som i år blev til i samarbejde mellem REOS og DBU Sjælland.

Dagens første kamp blev fløjtet i gang kl. 9.45, af en af dagens 5 dommere, og allerede fra kamp et af, var det tydeligt at mærke at der var humør på, men samtidig også at dagens spillere var kommet for at give den en skalle.

De 13 hold var inddelt i 3 puljer efter eget ønske om niveau, og det gav 4 hold i A-rækken, 9 hold i B-rækken fordelt på 2 puljer.

Selve kampene havde en varighed på 20 minutter, og hele 23 kampe blev det til i alt for de fremmødte.

Glæden ved spillet var hele stævnet igennem til at både høre, se og mærke og mellem kampene kunne man også se noget af det helt særlige et sådan stævne kan, som man ikke altid oplever i konkurrencernes verden. Det kan samle folk, på tværs af hold, og der blev både delt røverhistorier, ros for spillet på banen, og også hilst på gamle bekendtskaber som man ikke havde set i mange år.

På banen kunne Herlufsholm GF kalde sig vindere af A-rækken og Frederikssund IK tog efter en intens finale trofæet som vindere af B-rækken.

Trofæer som for øvrigt blev overrakt af dagens værtsklubs sportschef, Pierre Overgaard, som også var til stede på anlægget for at nyde fodboldglæden.

”Det er jo lidt en drøm der går i opfyldelse”
Hans Christian Nielsen, en af organisatorerne bag dagens stævne udtrykker da også ovenud tilfredshed med dagens store succes, og de mange fremmødte:

 

Det er jo lidt en drøm der går i opfyldelse, og det viser at vi har fat i noget som appellerer. Fordi hvis der kun kom 4 hold, så har vi ikke ramt med det tilbud vi har lavet Hans Christian Nielsen

Men det vi har lavet, og det tilbud vi har udviklet, det her med det er en hverdag, en formiddag og det afsluttes med noget socialt og du får lov at møde en lang række alderssvarende hold, det lader til at fange.

Og vurderet ud fra den umiddelbare reaktion fra de mange spillere, der på vej hjem fra dagens arrangement hev fat i Hans Christian Nielsen, eller dagens anden arrangør Søren Hørslev Nordtorp og roste dagens stævne, så har det helt sikkert fanget.

Knud Alling fra FIK i Frederikssund, og i dagens anledning holdleder for to hold, har også stor ros til overs for dagens stævne.

- Jeg vil sige at tilrettelæggelsen af det skal have stor ros. Super synes jeg, og jeg kan godt sige at mine spillere har været så glade for det, og et meget fint arrangement også her efter stævnet.

Traktement og socialt samvær i verdensklasse
Inden dagen helt sluttede stod det på det helt store traktement, ved Roskilde KFUM’s kæmpe grill, hvor den lokale Købmand fra Vindinge, Michael Møller, havde fundet det helt store skyts frem, og serverede både frikadeller, flere slags grillpølser, kartoffelsalat og et udvalg af ketchup, sennep og andre dressinger, som selv de mest veludstyrede grillbarer ikke kan matche.

Et kæmpe prik over i’et, som i den grad også understregede hvad et stævne for M+70 også handler om. Det sociale samvær, og de mange gode oplevelser både på og udenfor banen.

 

 

Har du spørgsmål til M+70 stævnet, eller input til andre stævner så kan du kontakte nedenstående 

Søren Hørslev Nordtorp (1)
Projektkoordinator Søren Hørslev Nordtorp
Skoleaktiviteter, Turnerings-/stævneudvikling, Events, Hovedet Kroppen Klubben 4634 0745