Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads hvor vi lever og ånder for breddefodbolden? Og hvor du kommer til at have stor indflydelse på din hverdag og få et godt afsæt til resten af dit arbejdsliv? – Så er det dig vi savner hos DBU Sjælland, hvor vi lige nu har en spændende stilling som ’fodboldelev’ opslået.

Du finder det fulde stillingsopslag lige her

Elev i DBU Sjællands dommerafdeling
Du vil blive en del af et stærkt team i DBU Sjællands dommerafdeling, hvor samarbejde, humor og arbejdsglæde er nøgleordene.

Samtidig vil du også bidrage til DBU Sjællands turneringsafdelings opgaver, samt komme ’rundt’ i huset og få et indblik i organisationen som udgør DBU Sjælland.

Hvad kan du forvente af os
Viser det sig at du er den rette kandidat, kan du se frem til et meningsfuldt arbejde, hvor du hver dag gør en forskel for fodbolden på Sjælland.

Du vil opleve hvordan det er at arbejde i et hus, hvor vi løfter i flok, og får ting til at ske, både i og udenfor sæsonen.

Sammen lægger vi en plan, for din uddannelse i samarbejde med dig, så der bliver god plads til dine skoleophold, ligesom at du vil få mulighed for at forberede dig til dine skoleophold i arbejdstiden.

Du vil blive aflønnet efter gældende regler for elever i HK.

Hvad forventer vi af dig
Mest af alt søger vi en elev fuld af gå-på-mod, og som ikke er bange for at kaste sig over nye opgaver.

Du skal have gennemført EUX eller HHX, og kunne kommunikere på skrift og mundtligt.

Vi vægter samarbejde højt, så derfor er det også vigtigt for os at du ved hvad det vil sige at arbejde sammen, og det er en stor fordel hvis du formår at arbejde struktureret og systematisk.

Du vil ligeledes støde på forskellige IT-løsninger, så derfor skal du også kunne se dig selv kaste dig over forskellige programmer og systemer, alt sammen noget vi nok skal sikre oplæring i.

Ansøgningsfrist d. 18. juni 2021
Hvis du skulle have interesse i stillingen, så må du meget gerne sende en ansøgning samt en kopi af dit seneste eksamensbevis til job@dbusjaelland.dk med titlen ’elev’.

Hos DBU Sjælland ønsker vi at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at fodbold er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte nedenstående 

DSC 8589 Photo
Chef for Udvikling, Uddannelse og Dommer Poul Duus Gilling