DBU eFodbold har haft svære kår efter coronanedlukningen i klubberne og med alle de restriktioner, der fulgte med den gradvise genåbning. Men, nu lysner det hele for alvor.

- Vi glæder os helt vildt til, at vi efter sommerferien igen kan give arbejdet med at udbrede eFodbolden til de danske fodboldklubber en ordentlig skalle, forklarer projektleder for DBU eFodbold, Søren Erik Nielsen, og fortsætter:

- Vi kickstarter det hele med en ret vanvittig pris på Gaming Arenaerne, fordi vi tror på, at det kan være det sidste positive skub for de klubber, der har overvejet at starte eFodbold op.

 

Gaming Arenaen består af:

GA Indhold

Han peger desuden på, at tiden efter sommerferien og frem til november er det perfekte tidspunkt for klubber at starte op med eFodbold, fordi selve eFodbold-turneringen starter op i november med de indledende gruppespil. Indtil da spilles de såkaldte rekrutteringsstævner, som klubberne frit kan tilmelde sig fra gang til gang.

eFodbold-året ser nemlig således ud:

Efodbold Sæsonen Ny


Konsulenter klar til at hjælpe klubberne

Vores hold af eFodbold-konsulenter står landet over klar til at hjælpe fodboldklubberne med deres eFodbold-setup - og deres hjælpe er ganske gratis. Det gælder for både "nye" klubber og klubber, der allerede har sat gang i eFodbolden, men som godt kunne bruge lidt positiv sparring.

Konsulenterne kan f.eks. hjælpe med rådgivning i forhold til:

  • Træning
  • Lokale
  • Rekruttering af spillere og trænere

...og meget mere.