Søndag den 27. juni kl. 9.30-13.30 inviteres alle 5-11-årige piger til Pigeraketten på Observatoriet syd For Holbæk. Når raketten letter sendes deltagerne afsted ud i universet, hvor de skal besøge en række planeter for at finde delene til klubnøglerne, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal, i samarbejde med DBU’s astronauter og frivillige fra lokale fodboldklubber, samle de gyldne klubnøgler, så klubberne atter kan blive åbnet til klubtræning, ved hjælp af sjove fodboldaktiviteter og opgaver.

Pigeraketten er for alle piger mellem 5 og 11 år – både dem, der allerede spiller fodbold i en klub og dem, der aldrig har spillet fodbold før.

Tag bare familien med
Mens pigerne til Pigeraketten udforsker de fodboldsummende planeter, så kan forældre og søskende udforske området i og omkring Observatoriet. Desuden vil Observatoriet byde velkommen til et raketværksted, hvor stedets formidlere vil stå klar med fortælling og vejledning i, hvordan I bygger den bedste papirraket, som I selv designer og fyrer af. Vi sørger for alt materialet – I skal blot medbringe jeres nysgerrighed og rakethumør.

Deltagerne på Pigeraketten får selvfølgelig også mulighed for at prøve kræfter med raketterne, når rumrejsen med Pigeraketten er afsluttet.
Der vil være mulighed for at købe frokost på stedet, men man er også meget velkommen til selv at medbringe mad.

Raketværkstedet og udendørsarealerne ved Observatoriet er gratis at besøge. Hvis man ønsker at komme ind på museet, så er entréprisen 85 kr. for voksne over 18 år. Børn og unge under 18 år har gratis éntre.

Mød de lokale fodboldklubber
Udover DBU’s og Observatoriets personale, så vil frivillige fra bl.a. Jernløse Boldklub, Holbæk B&I og Tuse IF være med til at guide pigerne sikkert igennem rumrejsen. Når raketten igen er landet på jorden, vil der være mulighed for at komme i dialog med klubfolk, der kan fortælle meget mere om deres træningstilbud til pigerne.

Information og tilmelding
Det er GRATIS for pigerne at deltage i arrangementet.

Tilmelding foregår via dette link

Det er muligt at melde flere piger til på én gang og der er 100 pladser i alt – så vent ikke for længe med at foretage tilmeldingen.

Læs mere om Observatoriet her

Læs mere om Pigeraketten her:

Har du spørgsmål, så kontakt:

Louise Poulsen, DBU Bredde
pigeraketten@dbu.dk 
46340771