Frække finter, lækre scoringer og vigtige sejre. Det lyder som noget, vi allerede oplever ude på banerne, og nu rykker de store øjeblikke også ind i klubhusene. Det første fysiske eFodboldstævne afholdes søndag den 20. juni i BK Avarta og Hillerød Fodbold.

Myndighederne har åbnet for indendørsidrætten for personer, der er 17 år eller yngre. Det inkluderer også eFodbold i foreningsregi. Derfor er eFodbolden i Østdanmark også klar med nye rekrutteringsstævner for rækkerne U8-U12, U13-U16 og +17.

Alle klubber i Østdanmark kan stille med hold. 

Vi glæder os til at komme i gang igen, og mødes fysisk i klubhusene. De fysiske stævner gør eFodbold-aktiviteten til en social begivenhed, som kan blive en gevinst for klublivet efter en lang periode med lukkede klubhuse. Vi håber mange finder tilbuddet interessant, og vi hjælper gerne klubberne i gang, hvis de kontakter os. Joachim Meno Alstrøm som er eFodboldkonsulent for Østdanmark.

Dato  

Søndag den 20. juni 2021

Tidspunkt

U8-12 og U13-16 fra kl. 10:00 – 16:00

U17+ fra kl. 14:00 - 17:00 

Værtsklubber

BK Avarta for U8-12 og U13-16

Hillerød Fodbold for U17+

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage, da det er et rekrutteringsstævne. Man skal dog tilmeldes igennem en fodboldklub. Tilmelding sker via Kluboffice, og der må meget gerne tilmeldes flere hold pr. årgang pr. klub. 

Deltagergebyr

Der koster 100 kr. pr. hold (et hold består af min. 2 spillere). Vi opfordrer til at der bliver lavet så mange hold som muligt, så spillerne får mest mulig sjov og spiltid. 

Tilmeldingsfrist

Fredag den 12. juni kl. 12:00

Stævneform

Udgangspunktet for stævnerne er gruppespil og slutspil. På den måde sikres flest mulige kampe til spillerne uanset niveau. 

Der spilles 2 mod 2 på alle årgange.

Regler

Som udgangspunkt spilles der med de officielle DBU eFodbold-regler, som kan findes her.