1. juni bliver Poul Duus Gilling chef for Udvikling, Uddannelse og Dommer hos DBU Sjælland. Med ansættelsen omorganiseres en række områder efter udviklingschef Simone Deisting Skejø har søgt nye udfordringer og stopper ved udgangen af maj.

DBU Sjællands direktør Kristoffer Okholm-Naut glæder sig over ansættelsen af Poul Duus Gilling, der som tidligere uddannelses- og udviklingschef i DBU bringer en masse kompetencer og erfaringer til bordet, der vil gavne DBU Sjællands og dansk breddefodbolds fortsatte udvikling.

”Det glæder mig, at vi kan byde Poul velkommen i administrationen. Jeg er overbevist om, at hans kompetencer, ledererfaring og store kendskab til fodboldverdenen og DBU’s organisation, både vil være med til at styrke DBU Sjællands fortsatte udvikling og samtidig gavne dansk breddefodbold som helhed”, siger DBU Sjællands direktør Kristoffer Okholm-Naut.

Bred fodbolderfaring
Gennem sine 15 år i DBU havde Poul Duus Gilling blandt andet det overordnede ansvar for udviklingen af trænernes, ledernes og dommernes uddannelser samt en lang række andre udviklingsprojekter. Han har desuden løst konsulentopgaver for FIFA og UEFA. I sine seneste ansættelser har han blandt andet undervist studerende og været med til at videreudvikle Sport Management-uddannelsen på Cphbusiness.

”Jeg vender tilbage til dansk fodbold med endnu mere i rygsækken, både fagligt og personligt, som jeg tror på, kan bidrage til organisationens fortsatte udvikling. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet sammen med de mange dygtige medarbejdere og frivillige i organisationen og klubberne", siger Poul Duus Gilling.

Poul Duus Gilling kommer fra en stilling som chefkonsulent i Idrættens Udviklings Center (IUCE) og Head of Education i Cross Cultures. Her har han været med til at udvide sin i forvejen brede fodboldprofil indenfor uddannelse rettet mod foreninger og organisationer. Derudover har han været med til at afvikle fodboldskoler i områder, hvor der har været krig samt afholdelse af træner- og lederuddannelser for at skabe fred og sammenhæng i samfund efter konflikter.

Fodboldfrivillig og dommer
I sin fritid dømmer Poul Duus Gilling fodbold, og han har siden starten af 2020 været formand for DBU Sjællands HR-/Dommeruddannelsesgruppe. Siden 2008 har Poul Duus Gilling haft en række frivillige poster i Jyllinge FC, som blandt andet bestyrelsesmedlem, træner og medlem af sportsudvalget. Poul Duus Gilling er 52 år, bor i Jyllinge og er gift med Anne Marie. Han har tre børn.