Engang startede man til fodbold, når man begyndte i skole. Men de senere år er flere og flere klubber begyndt at tilbyde fodbold for spillere helt ned til 1-årsalderen med særligt fokus på motorik, sjove øvelser og leg.

I den seneste udgave af Fodboldmagasinet Øst – en podcast udviklet i samarbejde mellem DBU København og DBU Sjælland - kan du komme med på rejsen gennem bleer, begejstring og kikse-pauser, når vi sætter fokus på en af de mest populære tendenser i børnefodbolden – nemlig fodbold for de yngste. Her kan du blive klogere på blebold og få tips til, hvordan I selv kan komme i gang.

3 gæster på besøg
I podcasten får vi besøg af Nelle Jensen, træner for Bold & Bevægelse for de 3-5 årige i Ejby IF Fodbold ved Køge, Thomas Nørvang Hansen, træner for Babyfodbold i B1908 på Amager for de 0-5 årig og Simone Deisting Skejø, udviklingschef i DBU Sjælland. Vært er Peter Otto Vest Hansen og teknik/redigering er Casper Boe Jensen – begge fra DBU Sjællands kommunikationsafdeling. 

Læs mere 
Programmet er en del af vores serie om børnefodbold i anledning af DBU’s nye strategi for børnefodbolden, som du kan læse om her 

Du kan desuden læse mere om DBU’s koncept Bold & Bevægelse for de 2-4 årige her, hvor du blandt andet kan finde en illustreret guide, videoer med øvelser og en masse let tilgængeligt rekrutteringsmateriale.

Har du forslag eller ris/ros er du velkommen til at skrive til danp@dbukoebenhavn.dk eller peve@dbusjælland.dk

Du kan høre episoden nedenfor eller finde den i din foretrukne podcast app: